Autocamping Rozkoš - Hodnocení

5.6 / 10 Chvályhodné
podle 52 recenzí (celkem 606)  

Třída T.G. Masaryka 836,
ČESKÁ SKALICE 552 03 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamping Rozkoš

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

56% Hodnocení 52
Celkem hodnocení 606
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Rozkoš


Storno

Hodnocení návštěvníků

Brýýý

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak kemp je veliký,dá se tam vyřádit,opékat,popíjet,sociální zařízení celkem zklamalo,většinou zapáchalo,dále strašný tobogán a voda strašně špinavá a smradlavá aspoń že tam byl bazének.Řekla bych že kemp je dost v retro stylu,ale lidé příjemný a super že je tam minigolf a kemp je kousek od památek,takže na výlety místo super.Ale přes to všechno jsme si to užílí

Čeněk M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 24.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na velmi slušné úrovni a můžu ho jen doporučit.Není to první pobyt jezdím sem již několik let.

jaroslav p.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za stávajících podmínek s vodou na koupání je to super.

Jarda

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V atc rozkoš jsem byl po 3 během 10 let a samozřejmě nezklamala ;) super super super teda až na tu vodu ale tu vem čert :D určitě doporučuju..mnohokrát lepší než kemp pecka tam katastrofa vo nervy hned na recepci..

Bařtipán P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stále stejný kemp sociálky ok perzonál a restaurace také, co stále je horší tak je noční klid. Diskotéka každý den je opravdu únavná.

Jaroslav V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velký kemp, příjemný personál, dostatek zábavy a míst v okolí, která stojí za návštěvu. Jen ta voda v jezeru je hrozná, ale snad příští rok již bude vše vyřešené.

Svoboda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu se nevrátíme, myslím že jsou i jiná místa kde jsme nebyli. Na výlety okolí je super.

Iveta V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp má nové sociálky se samoslplachovacím WC a sprchy v přední části areálu,ovšem v zadní části jsou původní a v dost hrozném stavu,také čistota nic moc,samosplachovací záchodek sice super,ale pokud je umýván pouze jednou denně je celá paráda pryč,voda na koupání jedna velká dragédie,sice tam jsou pontony a vodní trampolíny ale voda je hodně špinavá samé řasy a zelené usazeniny plavou v menších bazénech kde by se měly koupat děti,také problém s elektrickými přípojkami,je jich v areálu málo,jinak je kemp krásný spoustu zábavy a atrakcí,ale pokud se nezlepší kvalita vody tak sem už asi nepřijedem,protože koupání je v kempu v letním počasí podstetné

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejdražší kemp z našeho týdenního výletu. Hlasitá pouťová hudba do 23h. Sociálky poměrně nové. Lidí bylo v kempu málo přesto mohli být čistší sociálky. Spoustu stánků s různými druhy piv. Ráno skvělé okénko s čerstvým pečivem. Rovná plocha pro stany. Koupání pro chladné počasí nevyzkoušeno.

Petr 7.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

byl jsem spokojený...

Josef

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2016

Prostředí
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

KOUPANI A RYBAŘINA JEDEN VELKY PROPADAK JAK MŮŽE NĚKDO POVOLIT ODPUŠTĚNI VODNI PLOCHY PŘED SEZONOU jak může obecní úřad požadovat poplatek za nějaké životní prostředí a přitom je to jeden velky humus. Stankařum z občerstvenim dávam palec nahoru takže ok.

Veronika V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme přijeli do stanu jen na jednu noc, ale i tak jsme byli zklamaní. V kempu jsou celkem dvě sociální zařízení, z nichž jedno, blíž vrátnici a dál od vody, je nové a hezké, ale to druhé, které je blíž vodě, a které jsme používali my, je v naprosto katastrofálním stavu. Opravdu hnus. Rybník Rozkoš na koupání nebyl, smrděl. Další pro mě nevýhodou je to, že je to poměrně rušný kemp, vzhledem k tomu, že tam jsou i pouťové atrakce a diskotéka, ale pro někoho to samozřejmě může být výhoda, pokud jede do kempu hlavně za zábavou. Nejvíc se mi líbilo, že v mnoha restauracích je široký výběr piva :)

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu už jezdíme mnoho let a moc se nám vždy líbí. Když pročítám předešlé kritické komentáře, tak se mi zdá, že spousta lidí si myslí že za málo peněz (chata se sociálním zařízením 900,- pro 4 osoby) bude mít v chatce přinejmenším vířivku!!! Pořád je to kemp, když chcete komfort jeďte do penzionu za 500 na osobu!!! Kde si stejně připlatíte klimatizaci a internet. Stanová plocha je dostatečně velká a každý si může vybrat své místo. Na sociální zařízení jsme také chodili a nestalo se, že by nebylo uklizeno. Vždy tam byl člověk na úklid.
Takže za nás je to zde vždy super a rádi přijedeme příští rok zase.

Inka Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Značně zanedbaný kemp. Nejhorší je sociální zařízení, na němž ani dobrá snaživá uklízečka nemůže nic zlepšit. Super zážitek, když po 2 minutách zůstanete s namydlenou hlavou ve sprše nasuchu. V noci nesvítí na WC vzadu u vody světlo. Kemp je na zarostlý, voda hrozná, tobogán nefunguje snad léta, ale v nabídce se uvádí. Trochu to vylepšují obchodníci s pečivem, občerstvením a hlavně diskotéky pro děti i dospělé. Díky tomu jsme si odnesli alespoň trochu dobré pohody z pobytu. Jediné štěstí, že je v okolí dost zajímavých míst k navštívení. Dejte hlavy dohromady a něco s tím udělejte, vždyť je to ostuda. Taková lokalita a taková mizérie. Doufám, že budu mít možnost si někdy svůj názor opravit.

DavidMikuš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál

Kdo má rád kempováni v retro stylu, a je fanoušek filmu návrat do minulosti, tak by si neměl nechat ujít kempováni v kempu Rozkoš.
Pokud nevlastníte karavan popřípadě maringotku, tak se připravte na "kvalitní"povrch kempu. Takže velká výhoda pro ty co umí usnout ve stoje nebo v hospodě.
Sociálky.
Sprcha za 20kč na 6 minut a ještě neteče. Ve sprše ani v umývárně si nemáte možnost pověsit ručník, věci.
Po desáté hodině se kempem ozývá hlasitá hudba.
Každý má jinou představu o kempováni, ale tohle místo a atmosféra ve mě nezanechalo pozitivní stopu.


Monika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Projeli jsme hodně kempů, ale tohle byl zážitek, o kterém musíme napsat, abych zachránili ostatní nevědoucí dovolenkáře: Drahé, zatuchlé, neútulné, špinavé, hlučné místo, plné podivných lidí... Za noc ve stanu zaplatíte toliko, co v luxusních kempech v zahraničí, ale nedostanete za to lautr nic!! Ani sprchu... Tráva nesečená, kolem zarostlo... Novější umývarny poskytují sprchu??? Je to díra ve zdi, ze které vytéká čůrkem voda 6 min za 20kč, v umývánách není kam odložit věci, dřezy na mytí nádobí - špinavé, kohoutky rádoby na fotobuňku fungují 2 z 6ti. Do starých umýváren jsme nešli... Ani nás nenapadlo, že by ty rezavé, smradlavé, rozbité monstra mohly fungovat, jak tady čtu! Tento diskomfort má asi nahradit řada bufetů z 80tých let, kolotoče a každodenní diskotéka, před kterou neuteče nikdo z kempu až do noci. Nad tím vším majestátně chátrá zarostlý tobogán, který ústí do kalné, smrduté vody v "Rozkoši"??! Kdo se chce vrátit do dob hlubokého míru za hoodně peněz... v poho, užije si to tam. Ale určitě existuje kolem spousta mnohem komfortnějších, levnějších a útulných kempů. Moc se nám ulevilo, když jsme odjížděli...

Alois V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jednim slovem krasny relax

Eva

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je velký a pěkný,ale bohužel s nedostatky. Vybavení chatek už má něco za sebou-matrace,povlečení, přikrývky. Sociálky špinavé už při příjezdu a umyté až po 5ti dnech pobytu. Tobogán, dětské hřiště, půjčovna kol zavřené, zarostlé volejbalové hřiště. Co naprosto skvěle fungovalo v kempu bylo občerstvení a minigolf, které ale provozují živnostníci a ne kemp - město Česká Skalice
Bohužel velké zklamání!

Radim

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je jedna velká katastrofa. Za dva lidi a auto na jednu noc zaplatíte přes dvě stovky, ale v této ceně nemáte vůbec nic (elektřina, wi-fi, poplatek obci ani sprchu). Sociálka pamatuje Gottwalda jako puberťáka (ano, všude se chlubí "novou" boudou, která je ale jen jedna, zavírá ve 21:00 a o čistotě a pořádku tady nemůže být řeč). Slevy na ISIC mají, ale stejně vám ji nedají i když asi před 30 vteřinama kývou, že samozřejmě. Na otázku, kde je ta sleva se slečna svěří, že ji vlastně neumí zadat a že je to přece jenom pár korun. Když zaplatíte 70,- navíc, tak si můžete nabít mobil a napojit notebook (v jiných kempech (čtyřech předchozích) toto bylo samozřejmě zadarmo a elektřinu platí jenom karavanisti, kteří mají napojený celý karavan nebo obytňák). Stejně musíte k recepci ještě potřetí, protože slečna vám opět neřekne, že potřebujete redukci, protože do jejich super zásuvek normální kabel nezapojíte. Redukci vám ochotně půjčí za kauci 300,-. Nehledě na to, že přípojku hledáte 15 minut zarostlou v roští. Nechápu, jak může mít tento kemp hodnocení 7,5. Okolo je spousta lepších kempů, tak neztrácejte čas, peníze ani nervy tady a hledejte rozkoš jinde, zde ji nemají.

Olga J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 8.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Voda jedna velká katASTROFA.sociálky též,kemp neudržovaný.Raději jsme do 1/2hod.odjeli

Kateřina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál, byl moc milý a ochotný, cena za pobyt byla solidní, prostředí moc hezké, bohužel voda byla špatná, za to kemp ovšem nemůže, tak snad za rok budou už jezírka. Sociálky čisté, zábava super, vhodný kemp jak pro větší skupiny, tak i pro rodiny s dětmi. Za rok určitě přijedeme znovu.

Michaela H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp průměrný, nepřipravený na sezónu - trávou zarostlé beach volejbalové hřiště, kvalita vody velmi špatná.

vlasta h.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kouzelná oáza pohody a klidu, krásně si človšk odpočine

alena244

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velký prostor pro stanování, dobré jídlo doporučuji

Lucie P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem s kamarádkou a líbilo se nám tu. Byly jsme ve stanu v zadu na louce kde bylo pár stanu což nám vyhovovalo byt tak skoro na samotě a ne ve předu u restauraci a záchodu kde bylo stanu plno a porad se někdo coural. Máme rady klid a toho se nám také dostalo.Záchody a sprchy ciste tam v zadu ale starší nám to nevadí jsme přece v kempu a ne v nákym hotelu. Moc milý pan na recepci vždy ochotny nám s čímkoli pomoct. Zase určíte přijedeme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Rozkoš, který hodnotilo 52 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Rozkoš. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamping Rozkoš.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7/10
Vynikající 9.3/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist