Kemp MILČANY - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 1 recenze

Holany 43,
Česká Lípa 470 02 | Mapa

Provozní období: 1.6. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp MILČANY

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení (1)
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp MILČANY


Storno

Hodnocení návštěvníků

Kateřina Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to malý kemp, kousek od vody, ideální pro rodinu s dětmi, záchody čisté a majitel je skvělí :)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Markéta M.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.4. - 1.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super

leon t.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkove chaos pri prijezdu, spinave socialni zarizeni, slaba nabidka v kiosku

vidličková m.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jarka H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 4.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jan M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krasne prostředí a baječný a milý personal

Bohumila Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Petra  Čaplová

Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 13.6.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kepm byl v pohodě, až na sprchy, nefungovali ženské a i kdyby fungovali, nikdo tam nevytíral a nedoplňoval toaletní papír.... což je velké mínus.

hana b.

Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Strašně milé přivítání i celkové chování pana správce po celou dobu pobytu. Kýta na uvítanou byla výtečná a promítání pohádek nemělo chybu. Super kemp i parta v září a příští rok určitě přijedem Hanka s rodinou

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp MILČANY, který hodnotil 1 uživatel. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp MILČANY. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp MILČANY.

Doporučujeme navštívit

Zobrazit všechny tipy

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
Váš názor
TOPlist TOPlist