Autokemp Brodský - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 126 recenzí (celkem 393)  

Červený Kostelec,
ČERVENÝ KOSTELEC 549 41 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.11.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Brodský

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 126
Celkem hodnocení 393
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Brodský


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ivana B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost dětí i dospělých. Bezvadný program Vodnických slavností, večerní koncert Romantické troubení na Broďáku. Dávam za 1. Děkuji personálu za skvělou dovolenou. Bydžovská Pardubice

Periwinkle

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dovolená na poslední chvíli, personál velmi příjemný, ochotný. Sociální zařízení čisté, vždy teplá voda. Bohaté vyžití pro děti. Velmi čisté a udržované prostředí kempu

Julie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsme jeli na doporučení známých, že je to tu super pro děti. To je, veliká možnost vyhraní, programy pro děti atd. Vodnická restaurace taky super, velmi přijatelné ceny a chuťově super. Personál na recepci perfektní, ale horší to bylo s brigádníkama ve všech stáncích, nebyli zrovna ochotní, ale spíš naopak :( ... o víkendu kdy tu byli vodnické slavnosti to ještě šlo, ale týden nato kdy tu nebylo moc lidí tak jsme měli pocit, že je otravujeme. Prostředí úplně perfektní, na břehu rybníka nedaleko civilizace, ale hlavně všechno potřebné bylo v kempu. Nejhorší pro nás bylo, ale sociální zařízení :( ... nejsme moc nároční, po kempech jezdíme dlouho, ale tady jsme byli zklamaní. Sprchy špinavé, neodtékala voda takže jsme stály po kotníkách ve vodě, WC věčně ušpiněné, ale zase byl po celý den toaletní papír. Když to shrnu kemp super pro rodiny s dětmi, ale ještě se zde dá spousta věcí zlepšovat ;)

Alena W.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ahoj.
V campingu jsme se ubytovali poprve. Využili jsme k výběru vaší databazi. Jedním slovem "nadšení".
Usměvavá paní na recepci, která nás vždy zasypala informacemi o kraji, památkach a zajímavostech.
Vybavení kuchyňky, čistota....
Záchody čisté, na kterých hraje 24 hodin rádio.... :-))))
Dostupné zdroje pitné vody mezi stany a ne jen na jednom místě....
Přípojky elektřiny pro karavany.
Restaurace? Spíše rodinný podnik, nešetří úsměvy ani radami....
Zavíračka v deset, ale ani jednou tak brzo nezavřeli.... Byli tu pro lidi! :-)))) úžasný pocit....
Krámek s čerstvým pečivem.
Po cempu roztomilé dřevěné plastiky.... Ty prý zhotovují přátelé campu...
Mrzí mně, že jsme nezažili nějakou zvětších akcí.... Musí to být zážitek.
Když se mi jednou stalo, že jsem našla sprchový kout ucpaný, prvního člověka z personálu jsem upozornila a hned tu byla firma a problém odstranila. SUPER!
Koupání krásné.
Rádi se budeme v dalšich letech vracet. Rodinný a pro rodiny camp.
JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJEME.... :-))))




Martin M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp s možností výletů do okolí, mínusem jsou jen staré, avšak čisté sociální zařízení

Jarda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Záchody a sprchy čisté, jídlo v dobré kvalitě i cenové relaci. Kvalitní vyžití pro děti. Okolí pěkné, blízko do města. Mnoho možností na výlety.

Zaplatil jsem rybaření na týden. I přez to,že nejsem amtér rybář a věnuji se rybaření hlavně velkých kaprů a do vody jsem naházel krmení za několik tisíc, za týden ani šupina. Za ten týden se tady ulovil jeden kapřík.
Pokud chcete na ryby zvolte jinou lokalitu. V zimně jim zde vychcípalo několik tun ryb a nevím kolik toho dosadili. Asi nic nebo velmi málo. Sem už na ryby nepojedu.

Błażej A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

PL: Bardzo dobry kamping, z licznymi atrakcjami dla dzieci, doskonale zorganizowany, pomocny personel, czysto i pięknie

Bronislav H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celé rodině se zde líbí.

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp na světě byly jsme již po šesté a za rok znovu, vodnicke slavnosti kdo nezažil neuvěří obrovské díky p.Hrstkovi a vše kdo to s ním pořádají a starají se o zábavu!!!

Andrea Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vstřícný krásný kemp :-)

Miloslav Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemný personál. Fajn prostředí.

Lukáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný a klidný kemp. Velká pochvala za kuchyňku-Luxus ***** Milá paní na recepci. Jídlo v restauraci chutné za dobré ceny. Sociální zařízení....jako jooo....musím přihlédnout, že to bylo v dešti... Jen ještě omést pavučiny v podloubí a na obsluhu šlapadel a lodiček najmout zodpovědnější kluky....v 16h. se jim už nechce půjčovat (provozní doba do 18h.) No zachránila to obsluha restaurace. Po týdenním putování po kempech celé ČR hodnotím jako lepší průměr. Ale určitě doporučuji.

Fišarová I.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,všude čisto,ochotný personál určitě přijedeme znovu můžu doporučit

Martin H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem už několik let a stále se sem rádi vracíme je tu krásně.

Veronika

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již má druhá návštěva při konání metalové akce Czech Death Fest. Opět úžasná atmosféra, skvělé prostředí a příjemní lidé. Malé mínus za sprchový automat s nedostatkem teplé vody, ale to se dá při tak velké návštěvnosti této akce pochopit. Toalety čisté, většinou s dostatkem toaletního papíru.

Petra Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ideální místo pro rodiny s dětmi. Naprostá spokojenost! Děti si pobyt užívaly naplno - lodičky, koupání, dětské hřiště, pohádková stezska... Jídlo ve Vodnické hospůdce bylo výborné, velké porce a za dobré ceny.

Hana F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp pro rodiny s dětmi-pohádková stezka, koupání, možnost výletů na kole.

Irena K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný, čistý, hodně zábavy pro děti. Personál ochotný, vstřícný.

Ala

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme strávili týden pod stanem s dětmi. I když komentáře kemp neskutečně chválí, prosím, neusněte na vavřínech. Kemp má příjemnou atmosféru, cítili jsme se tam dobře, ale je stále co zlepšovat. Jak už někdo psal, slabinou je odtok ve sprchách, neustále ucpaný odpad. To se ukázalo i slabinou v umyvadlech u WC. Alespoň na dámských. Stejně tak trochu problém absence poliček u umyvadel - na WC. Není kam si položit kartáček na zuby, hřeben. Ve sprchách police nahrazují židličky a háčky. Velice chválím kuchyňku! Velké lednice, dostatečné množství dřezů, teplá voda, čisto. Sice bez nádobí, ale to mi vůbec nevadí. Jen prosím odvápněte tu rychlovarnou konvici:-) Co jsem nikde nezažila, rádio na WC! To je na 1 3x podtrženou. Ptáci na WC jsou taky super zpestření, jen si na vás nesmí zrovna upustit :-) Starší paní na recepci - strašně hodná, milá, ochotná! Obchůdek - naprosto dostačující, rozumné ceny, jen bych se přimlouvala za stříšku, když prší, v jedné ruce peněženka, v druhé deštník... Možná jsme měli smůlu na osazenstvo kempu, nicméně jeden večer zapomenuty sprcháče ve sprše, další den už tam nebyly, další den syn zapomněl triko ve sprše, další den už tam nebylo, u obchodu jsem zapomněla salám, po chvilce také nebyl. Přeji více poctivých obyvatel. Skuteční noční klid díky ostraze, jen poslední večer neskutečný kytarový koncert, zřejmě ne z našeho kempu.
Kemp hodnotíme kladně, děti si to tam maximálně užily, určitě se právem řadíte mezi topku, ale zlepšujte! Nicméně děkujeme za báječnou dovolenou!

Marcela S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný místo, na které se rádi vracíme. Tentokrát jsme využili služeb spojené s ubytováním nejen ve stanu, ale i v apart. a musím pochválit...

Veronika W.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme v kempu poprvé s naším 1,5 letým synem. Kemp je pro děti přímo stvořený, pro malé i pro starší. Rybník má pozvolné klesání i pro méně zdatné plavce. I milovníci rybaření si přijdou na své.

Lenka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 19.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytovani jsme byli ve vlastnim stanu,majitele vstricni a usmevavy byla to moc pohodova dovolena,opravdu je kemp zamereny na rodinu a deti ale i my starsi uz bezdetny si zabavu najdem a to ze majitel objizdi na mopedu ubytovany aby vedeli co se deje,jaky je program pred restauraci ...proste super a pokud se nekomu nelibi soc.a pod ..my nemeli vyhrady ano obycejne wc ale vzdy ciste!!!sprchy nove za 10 kc(v dnesni dobe?)proste cenove dostupne a pokud se nekomu nelibi tak at jede do hotelu nebo penzionu ne do kempu ...nam se tam libilo a moc jsme si odpocinuli diky!!! :-) :-) zdravim majitelku ,bohuzel jsme se nerozloucili osobne

Gabriela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Měli jsme pronajatý karavan - nedoporučuji, špinavý, rozbité úplně všechno, styděla bych se takto pronajímat i zadarmo, jinak je kemp vhodný hlavně pro rodiny s malými dětmi, pro které spousta zábavy, ale pro pro starší žádná, na jediném hřišti stáli karavany, nebylo, kde kopnout do míče, soc. zařízení vždy čisté, koupelna dobře vybavená, špatně odtékali odpady ve sprchách, zarostlý přístup k vodě, bahnité dno, mrtvé ryby.

Petra

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektni kemp, cisto, pro rodiny s detmi...

Anna

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde minuly rok poprve a to hned nekolikrat za jedny prazdniny na par prodlouzenych vikendech i na vodnickych slavnostech. Proto jsme sem jeli letos znovu a to i s babickou a dedou, kteri jiz za svuj zivot projeli mnoho tuzemskych i zahranicnich kempu. A nase hodnoceni?
Obsluha na recepci vzdy mila a ochotna a vse za prijatelne ceny, celkove prostredi pro stanovani i pobyt je skvele doplneno o rucne vyrabene drevene sochy pohadkovych postav. V resturaci dobre pivko,kazdy den domaci kuchyne za velice prijatelne ceny a obsluha stale v dobre nalade. Socialni zarizeni vzdy ciste a v naprostem poradku.
Kuchynka nova a dostatecne zarizena. Detske hriste je optimalni jak pro starsi, tak i pro male deti. Voda v rybnice cista, Vstoupit se da do vody ze dvou mol, nebo s travnate a prostorne plaze. Diky stromum se zde da snadno schovat pred slunickem a v noci po celem kempu klid.
Celkove se nam zde velice libilo, a vrele kemp doporucujeme vsem kemparum,ciklistum, rybarum, rodinkam s malimi i velkymi detmi, karavanistum, plavcum,turistum, a vsem milovnikum podkrkonosi a vichodnich Cech. Brzy navidenou zase u Brodika :)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Brodský, který hodnotilo 126 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Brodský. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Brodský.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist