Autokemp Brodský - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 71 recenzí (celkem 429)  

Červený Kostelec,
ČERVENÝ KOSTELEC 549 41 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.11.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Brodský

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 71
Celkem hodnocení 429
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Brodský


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petruška

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.9. - 21.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezky se tady relaxuje.. Děkujeme

Jirka S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 15.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme kempem velice zklamáni, původně sem zavedli kladné recenze, ale to prostředí... hrůza

František K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 1.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rybaření super. Zábava pro děti ok.

Houly

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný, klidný, rodinný kemp.

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čisto, program, vyžití pro děti.
Rádi se vrátíme.

Chmel J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super lidi včetně personálu vše co potřebujete k dovolené prostředí cena doporučuji

Jan K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl jsem zde na Czech Death Festu,super zázemí,čistý sociálky a ceny občerstvení zůstaly při zemi.

pavlíková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je ideální základna nejen pro strávení volného prázdninového času s dětmi , ale taky pro výlety po okolí . Taky tady dobře vaří.

jryk

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkně jsme si to tady užili. Vřele doporučujeme. Jen drobné výtky, že při větším množství návštěvníků došla teplá voda ve sprchách a na WC nebylo doplněné mýdlo.

Andrea K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp hodnotíme jako jeden z lepších. Co se týče sociálního zařízení atd lze ještě hodně zapracovat. Co však celkový dojem naší dovolené vyzdvihuje je okolní příroda a spousta krásných míst a aktivit k navštívení. Na tohle vám jeden týden stačit nebude. Pár příkladů za vše: Teplické Skály, Adršpach, Zoo Dvůr Králové, Babiččino údolí, Sněžka, Ostaš, Mumlavský vodopád..

Dominika

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ideální poloha pro výlety, dobré koupání, příjemná obsluha, vše čisté. Objevili jsme náhodou, a byli jsme moc spokojeni.

Marek c.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásny kemp , úžasny lidi. Príjemna voda a super leto. Odporúčame

Zdeněk

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdim sem s rodinou již 12 let.

Veronika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp,jezdim tam uz 12 let

Andrea K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vybavení kempu nad ocekavani!Socialni zarizeni ciste a vse vzdy doplnene.Kuchynka cista a skvele vybavena.Kiosek s sirsim sortimentem...Skvele vyziti pro deti(hriste,melka voda dost daleko od brehu..)Skvele jidlo,rychla obsluha.Caste akce pro pro navstevniky kempu.Moc mily personal!Urcite prijedeme zase..Dětem i nam se moc libilo!

Tomáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je vidět že je to starší kemp ale vše je čisté a vybavené,kuchynka vybavená perfektně,vzstřícný personál,klidný kemp pro rodiny s dětmi plný programu a akcí

uranPB

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp s parádním koupáním a možností rybařit. Ideální místo pro okolní výlety a že je opravdu z čeho vybírat
Na recepci velmi příjemná a ochotná obsluha, poradí kam za výlety atp.
V kempu je k dispozici hospoda, vaří i hotovky, ceny běžné, obsluha příjemná. Pod hospodou je velká travnatá pláž určená pouze pro koupače, rybáři mají vyhrazené parcely vedle pláže, což je super, protože si navzájem nepřekáží koupači a rybáři. Pokud si budete vařit z vlastních zásob můžete využít kuchyňku, kde jsou k dispozici mikrovlnka a el. vařič, dále pak 2 lednice. Sprchy jsou moc pěkné, po rekonstrukci, platí se 10.- (interval se nám nepodařilo zjistit, ale je opravdu dostatečný). WC by zasloužilo rekonstrukci, ale bylo čisto.
Pro děti je v kempu poměrně velké hřiště, něco na styl lanového parku, dále pak houpačky a skluzavky. Na vodě pak můžou využít plovoucí ponton uprostřed rybníka a nebo dvě mola ze kterých se dá také skákat.
Hřiště dostává celkem zabrat, takže některé hrací prvky už nejsou úplně v kondici :-)
Jinak kemp je situován částečně pod stromy a druhá velká část je louka, určená spíše pro karavany. Jediné menší mínus že je celý kemp částečně v mírném svahu směrem k rybníku.

Standa K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 8.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme na kratším pobytu, ale trávíme tu každoročně alespoň týden i v plné sezóně. Letos to vychází až na srpen, přesto chci hodnotit už teď:
Útulný rodinný kemp s dobrým vyžitím i pro menší děti. Koupání v rybníku s venkovními sprchami s pitnou vodou. Příjemná hospůdka s milým personálem a domácí kuchyní. Každoroční maximální spokojenost. Jen tak dál.

Eva K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný kemp v krásném prostředí - stromy, louka, rybník...mohu jen a jen doporučit.

Lenka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, příjemný personál, restaurace a jídlo velmi dobré, super místo k výletům v blízkém okolí.

Martin P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Můžu jen doporučit všem.
Za mě dobrý zdar

stercl

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Předloni jsme zde prožili krásný týden, tak jsme se sem letos na víkend znovu vypravili, a opět bezva prostředí a personál. Určitě to nebyla naše poslední návštěva.

Hlaváč J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

CDF. Super festival.

Luboš666

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

czechdeatfest super fest

Dita S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.4. - 1.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, vše funguje na 100%, výborné jídlo v restauraci, krásné a veliké hřiště pro děti, milý a vstřícný personál, sociálky čisté, včetně papíru, sprchy levné, během víkendu několik akcí včetně hudby, prostě paráda. Vstřícní k pejskům.DOPORUČUJEME!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Brodský, který hodnotilo 71 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Brodský. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Brodský.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist