CAMPING DUNAJEC - Hodnocení

Červený Kláštor,
ČERVENÝ KLÁŠTOR 5906 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - CAMPING DUNAJEC

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMPING DUNAJEC


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Slavka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je umiestnený v peknom prostredí na brehu rieky Dunajec. Cena za ubytovanie je veľmi dobrá - za 4 člennú rodinu s malými deťmi, stan a auto sme za 1 noc zaplatili len 13,20 € :-) Ak v kempe nie je práve plno, môžete sa zložiť v príjemnom tieni pod stromami. Z kempu je pekný výhľad na rieku, kde sa plavia plte a rafty :-) Sociálky by mohli byť čistejšie, sú umiestnené tak, že do nich majú prístup aj ľudia, ktorí nie sú ubytovaní v kempe. Kemp nie je oplotený, ani strážený. Pri sociálkach je aj kuchynka - s pitnou vodou a el. varičom, ale nie je tam rýchlovarná konvica. Je tam aj detské ihrisko so šmýkačkou a hojdačkami - umiestnené pri sociálkach. V kempe je niekoľko drevených stolov s lavicami a drevené sušiaky na prádlo - čo je super. Pri kempe je penzión Pltník s reštauráciou a výbornou kuchyňou :-) Cena za obed pre 4 člennú rodinu 25-30 €, varia veľmi chutne, cez obed (víkend) tam bolo plno, ale stoly nie sú vždy veľmi čisté a aj na čašníka si počkáte dlhšie. Boli sme aj na pltiach, ktoré sú hneď vedľa kempu - na stránke kempu bola uvedená 20% zľava na plte pre kempujúcich, ale v pokladni nám dali z ceny 42 € (za 2 dospelých a 2 deti) zľavu len 4 € :-(
Z kempu sa dá pohodlne pešo dostať do Červeného kláštora aj do Poľska :-)
Kemp odporúčam hlavne kvôli krásnej prírode a super cene :-)

shrack

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Campu sa neda vycitat nic.Chybaju len prospekty a nejake tie mapky pre turistov.
Minus davam za:-
dva mini obchodiky otvorene do deviatej v ktorych uz o druhej nic nenajdete,najdete akurat odporne predavacky,ktore su totalne neochotne
-ziadny bankomat-myslim,ze pre zahranicnych je to velke minus
-restika-sucast campu,vyhodia vas aj hodinu pred zavarecnou,lebo sa im nechce
-posledne minus -ranajky-drahsie ako obed.

Marek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

príjemná klíma pri rieke, pkne upravené, čisto

Jiří D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 2.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Vše v pořádku velmi příjemné prostředí a lidé. Doporučuji

martina

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, chodíme tam už tretí rok za sebou. Už sa teším ne tohtoročnú návštevu.

Pavel Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 5.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dalibor J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hančí K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Petr J.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

maximální spokojenost

Hanka J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jiří J.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

všem se líbilo

Pavol V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 22.7.2012

Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Anna M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 22.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempe sa nachadzaju viacere ohniska a stoly v blizkosti stanov, taktiez drevo. Vhod padli aj stojany na susenie oblecenia a moznost pripojit spotrebice do elektriny. Okrem multifunkcneho ihriska je tu ponuka pozicania bicyklov, rafting, splavovanie na plti. Na toaletach nikdy nechybalo mydlo, utierky, papier, boli vzdy ciste. Odchadzali sme zrelaxovani a spokojni. Urcite by sme sa do kempu este radi vratili.

Pavol K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

myslím že kem na úrovni. Konečne sa on niekto stará. chodím tam pravidelne 5-krát do roka už 3 roky a je to super, stále sme boli spokojný.

Silvia B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Stefan D.

Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvely kemp v prijemnom prostredi Pienin

Ivo N.

Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Miroslav F.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jarmila  Palacká

Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké, čisté prostředí a moc příjemný a milý personál.

Radek H.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za par dnu, jedem zase HURA

Blanka R.

Vloženo:
Datum pobytu: 12.5. - 14.5.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Fantastické prostředí, to, že tam není luxusní restaurace, je jen dobře. Ideální místo pro vodní turistiku, náročnější výlety v terénu, ale i procházky podél vody.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Podívejte se na hodnocení kempu CAMPING DUNAJEC a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku kempu CAMPING DUNAJEC. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu CAMPING DUNAJEC.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist