BROZANY - Hodnocení

4.7 / 10 Průměrné
podle 6 recenzí (celkem 20)  

Brozany nad Ohří 372,
BROZANY NAD OHŘÍ 411 81 | Mapa

Provozní období: 1.4. - 30.10.

Doporučené kempy v okolí

Chvályhodné 7.0 / 10

Restaurace (10-22h), Kuchyň (10-20h), Toalety a sprchy (24h/7d), Wi-Fi. Široká nabídka…

Skvělé 9.0 / 10

Autokemp Slavoj Litoměřice poskytuje již řadu let ubytovací a restaurační služby…

Autokemp poblíž jezera Chmelař nabízí ubytování v chatkách . Krajina kolem Úštěku je…

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_BROZANY

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

47% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 20
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení BROZANY


Storno

Hodnocení návštěvníků

J.Šrůt

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásná příroda,levné,skromné ubytování,idealní pro rybáře,je zde rybník a řeka co by kamenem dohodil.Příští rok jedeme znovu

Ila

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 3.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na recepci vše v pořádku. Kemp prázdný,takže místa dost.Ale sprchy katastrofa na 20Kč ale teplá voda ani ťuk. Občerstvení spíše nic než moc. Možno objednat na ráno rohlíky.

Jindřiška

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Katastrofa !!Chatka zatuchlá smradlavá.Projely jsme už hodně kempů ale tohle jsme fakt nečekaly.Spina kam se podíváš.Na zavření!!

Daňhovi

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 27.7.2018

Ceny
Prostředí
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme nenároční cykloturisté, ale tento retrokemp opravdu NE.

- v kempu není zdroj pitné vody (!!)
- chatky neudržované, zatuchlé a zapáchající
- sociály neudržované, úklid občasný
- sprcha za 20,- (někdy vlažná, někdy studená)
- povinný příplatek 85,-/den za "přitápění elektřinou" (byl tropický týden)

Ale hlavně: totální neochota personálu cokoliv z výše uvedených připomínek vyřešit. Jedna z reakcí provozovatele: "Lidi mi už lezou na nervy, já to tady zavřu." Ano, to by bylo nejlepší!


Jindřich

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos poprvé jsem vyrazil na ryby s malým vnukem. Našel jsem si zdejší autokep,je tu krásná krajina,dva rybníky,z toho jeden sportovní,druhý chovný,nedaleko je Ohře,dva jezy.Tudíž idealní pro rybáře.
Ubytování je skromněší, byli jsme ve třílůžkové chatce. Měli jsme vlastní nádobí, i vlastní vařič na plyn,kuchyňku jsme tedy nepotřebovali. Co bych chtěl vyzdvihnout nad hvězdičky, je čistota socialního zařízení, ta je opravdu příkladná. Čisté sprchy, záchody ve kteroukoliv denní i noční dobu, k dispozici toaletní papír. To se potká málo kde. Dále chci poděkovat personálu za ochotu,vstřícnost, měl jsem extra požadavek na mrazák, neboť jsem potřeboval spec. stravu pro vnuka.
Celkový dojem na tento kemp je velmi dobrý, zanechal v nás velice pěkné vzpomínky, pokud to půjde, budeme se sem rádi vracet, možná ještě letos.
Vřele doporučuji tomu,kdo hledá klid a krásnou krajinu.

Gumidkova

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 20.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasny tichy kout pro karavanisty a nenáročné milovníky přírody. Je asi těžké udržet takové zařízeni v provozu v dnešní době. Snad lidi najdou zase zálibu v kempingu po Čechách. Chatičky jsme viděli jen zvenčí, tak nesoudím. Velké, čisté travnaté plochy v hezkém prostředí a drevená posezení na každých pár metrů a mnoho přípojek. Sprchy na dvacku, wc ciste. Kuchynka ma spolecny vstup do damskych sprch a wc, takze jsem byla nastvana, ze ubytovani chlapi-asi ukrajinci mimo kuchynky pouzivali i sprchy v damske casti. To me velice zneklidnilo. Neni tam moznost se zamknout. Pitnou vodu jsme také nenašli, ale to nám tak nevadí.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
František N.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Sociální zařízení
Celkový dojem

Vracel jsem se obytným vozem zdaleka.Nutně jsem se potřeboval dát "do pořádku," a vyspat se.
Kemp jsem znal,coby špičkový, vyhlášený a trvale obsazený,v letech 1967-70 .Zaregistroval jsem nově vybavenou recepci,vstřícnou a ochotnou recepční,udržované okolí vjezdu,vylepšenou minirestauraci,na pohled neobydlené,prázdné chatky.
V dolní části,kde kdysi bývala hlava na hlavě,asi 5 kempujících rodin Holanďanů.Po nočním,zřejmě prudkém dešti mokro,místy blátivo.Nic z toho bych za zápor nepovažoval.
Na mé potřeby-plně dostačující a uspokojivé.Obdivuji,v jakém stavu (a že vůbec) se při tak "velké" obsazenosti,kemp ještě udržel.Personál musí být parta obrovských nadšenců!

Lucie T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hrozný! Jezdíme tam se skupinou známých již několik let. Kemp je rok od roku horší a horší. Vrchol všeho byl, když jsme přijeli k chatkám, které byly kolem dokola olezlé pavučinami, do přední chatky nebyl díky větvím od stromu skoro přístup! Interiér chatek je zatuchlý, špinavý a neudržovaný. Všechno v původním stavu. Určitě by ničemu neuškodilo starat se alespoň trochu o vybavení kempu. K využití volného času v kempu není nic kromě stolního tenisu. Obsluha v kiosku neprofesionální, pomalá a drzá! Mladé slečny na recepci nepříjemné a neochotné. Škoda kempu, z dětství si pamatuji velkou proslulost a příjemné prostředí. Škoda zrušení tenisových kurtů a minigolfu. Nenáročným uživatelům by to mohlo stačit.

Pavla P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí kempu pěkné,chatky zatuchlé a špinavé.Obsluha v kiosku velmi pomalá.

Jana H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bohužel, obsluha kiosku absolutně neprofesionální. Po 35 minutách čekání na hranolky s kečupem pro dítě jsem se šla připomenout a obsluha si mě nepamatovala (byly obsazeny 4 stoly) poté přede mě doslova předhodila hranolky s tatarkou a mou nespokojenost poté ještě nehorázně komentovala společně s partou kamarádů po celou dobu našeho pobytu v kiosku. S něčím tak neprofesionálním jsem se za posledních 20 let ve službách nesetkala.

Pavel P.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 1.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na dvou týdenní dovolené jsem navštívil 7 kempů (Žamberk, Velký dřevíč (blízko Náchod), Lanžov (blízko Dvůr králové), Brozany (blízko Roudnice nad Labem), Olšina (Lipno), Autokemp u Jezera - Staňkov (Blízko Chlumu u Třeboně), Bítov (kemp roku 2013).

Klidný, velmi rozlehlý kemp. Byli jsme spokojeni. Z navštívených kempu pro mě číslo 5.

Byli jsme dvě dospělé osoby+auto+malý stan (ve všech kempech mohlo být auto u stanu)
cena celkem 275,-/noc + 20kč sprcha

PLUSY
- vařiče v kuchyňce zdarma
- velká rozloha + malá obsazenost
- v blízkosti bufet

Mínusy

- blízký bufet (stačí si dát stan dále)
- sprcha 20Kč

Svobodová I.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Špína,nepořádek,zatuchlé nevětrané chaty,vše krásné až za bránou mimo kemp.V kempu je to rok od roku horší,vše zdevastované,neudržované.Pouze posekaná tráva a čisté povlečení.Určitě tento kemp nedoporučuji

Jan H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 13.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Michal E.

Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jak z hororu.

PAVEL Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.4. - 12.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

nato co požaduji velmi dobré

Lukáš T.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.4.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp jistě nesplňuje normy, které by v dnešní době měly být samozřejmostí, ale zamiloval jsem si ho. Prostředí je tam krásné a člověk tam nabere spousty energie.

Jaroslava L.

Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 31.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jaroslav K.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 11.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Radomír Č.

Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdime tam každý rok a je to tam pořád lepší

Jakub K.

Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp pěkný, klidný s perfekními sociálkami. Koupání ve slepém rameni ohře trochu horší, ale dá se. Zase dobrá rybařina. Občerstvení v kempu je skromné, ale dostačující a restaurace "přes ulici" ho dobře doplňuje. Vzhledem k obsazenosti většinou postaršími cizinci je v kempu perfektní klid... pokud tedy zrovna nenarazí člověk na partu rozeřvaných mládežníků z Německa ;-)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu BROZANY, který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu BROZANY. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu BROZANY.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist