Autokemp Buňkov - Hodnocení

Ke Hřišti 251,
BŘEHY 535 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokemp Buňkov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

92% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 102
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Buňkov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Zdeněk D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako vždy perfektní dovolená.

susy

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost s kempem. Přijelo nás více rodin s dětmi, ubytovali se pod stanem, o víkendu se kemp velice zaplnil a i přesto byl v něm klid (většinu tvořili také rodiny s dětmi). Možnost sportovního vyžití je tam velká, rybník přijatelný (písčitý a pozvolný vstup do vody je velké PLUS, pláž travnatá). Každý den byl za nás doplňkový program (loutkové divadlo, letní kino, rádoby diskotéka). Jídlo v restauraci velmi dobré, každý den výběr ca ze třech jídel za cenu 80 až 90,-Kč (možná i jiná v lístku- nevím). Wc a sprchy pěkné, udržované. V dámských sprchách prý bohužel velmi klouzavé a většinou nemožnost si uzamknout wc při konání potřeby hodnotím negativně. Před areálem kempu pouťáci, vypadlo to, že tam jsou stabilně pořád. Ještě kdyby v kuchyňce byly nějaké ledničky pro potřebu všech bylo by supr. Personál byl také vstřícný, přítomen byl někdo 24hod/denně. DOPORUČUJI hlavně pro rodiny s dětmi, ty co chtějí pohodu a klid a případné sportovní vyžití.

Kristýna

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je sám o sobě skvělý..Jezdíme sem moc rádi..Toalety čisté, sprchy uklizené, zábavný program super, kuchyně skvělá.Personal vstřícný a milý..Ovšem až na servírku s blond vlasy, která svou práci očividně nenávidí..Dokázala nám svým vystupováním zkazit nejeden večer.Takze jsme radši seděli u stanu..

Dáša

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi vstřícný a příjemný personál, krásné prostředí. Sociální zařízení čisté, uklizené a v dostatečném množství, teplá voda je bez žetonů, sprcha otevřená od šesti ráno do deseti večer, takže nikdy není nával a fronty. Určitě doporučujeme návštěvu tohoto kempu.

Jirka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, krásný pobyt s krásnými zážitky. Hezké a čisté prostředí i slušné ceny. Čisté a celý den přístupné sociální zařízení. Jak říká jedna reklama v TV sedí to i sem. Reklama zní "Tady je svět ještě v pořádku". Zdravím všechny návštěvníky a přeji příjemný pobyt.

Mirka M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Právě teď jsme ubytováni v kempu a jedním slovem SKVĚLÉ. Restaurace s domácí kuchyní, prostředí paráda, není to ani hodně rušný kemp, ani úplně mrtvý, prostě tak akorát. Co nejvíc oceňuji je sociální zařízení, nové a hlavně čisté. Teplá voda teče ve sprchách na střídačku se studenou, ale dá se to vychytat. Hodně oceňuji venkovní dřezy s teplou vodou, mytí nádobí je pohoda. Pláž čistá a velká.

Radovan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše Super!! Jen to RETRO šlapadlo...:)

Eva

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 31.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu již 20 let a nikdy nebyl žádný problém.

Martin Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vyborny kemp. Cisto,pohoda. Pro rodinu s detma idealni.

Blanka S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 21.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jednoduchý čistý pokojíček,vzorně čisté sprchy a WC, vstřícný personál i obsluha v restauraci, příjemné prostředí kempu, krásný rybník.

Milan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.1. - 26.3.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl jsem tu mnohokrát, jsem skoro rodilí Břežák, na krátko i nadlouho i jen "do hospody". Určitý nemalí čas jsem zde s přítelkyní bydlel v apartmánech i v zimě (jako v nouzovém bytě).
Myslím, že jde o výborný kemp pro klidnější rekreaci, rodiny s dětmi, seniory, trochu líné turisty a cyklisty (kolem všude rovina, kultivované smíšené lesy, labská ramena, rybníky...). Civilizace na dosah, ale ne nepříjemně na dohled či na doslech :-).
Vše cíleně a dlouhodobě přizpůsobované i handicapovaným, především pohybově.
Apartmány lze klidně používat jako malí byt, v létě pro turisty, v zimě třeba pro cestující zaměstnance (ubytovna... ale proti jiným luxusní, spíš hotel a navíc, dveře rovnou na pláž :-)).
Ochotný, vstřícný personál se zájmem o podnik a spokojenost hostů.
Proto samá kladná hodnocení. Někde jinde je něčeho víc, něčeho míň, ale své milovníky si Autokemp Buňkov určitě najde.

Petr K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vynikající a přátelské prostředí nejen pro handicapované návštěvníky.Kempu není co vytknout.Prostě super!

Jiří H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.5. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu už roky a za současné vedoucí paní Lucie Jelínkové kemp doznal pozitivních změn, především v oblasti zázemí pro návštěvníky. Odvedla kus dobré práce !

Adamec Z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vracime se kazdoročně do tohoto kempu

Tomáš R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.4. - 31.10.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší.... to úplně stačí....

GP

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je cisty, restaurace vyborna.

Mirek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mě se tu prostě líbí!

Andrea

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 30.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp nemá chybu!Všem doporučuji.

Simča

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vždy spokojená;-)už se těším pod stan.

Jana R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 31.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp na světě! Z mnoha důvodů.

Andrea

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 30.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, kemp doporučuju.

Krzysztof

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 14.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný , útulny , milý personál , čistota - prostě pěkný kemp. hlavně bezbariérový přístup.

Vít Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemný kemp.

Jindra M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím sem už od dětství,scházíme se se zde každý rok se svojí rodinou.Je to
tu pro mě srdeční záležitost.Každou sezónu je zde něco nově vybudované ke spokojenosti hostů.Budu se sem opět ráda vracet.

Pavlína

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné nové sociální zařízení,sprchy bez poplatku, což se dnes už skoro nevidí.
Pěkný kemp, můžeme doporučit.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Buňkov, který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Buňkov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Buňkov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist