YachtClub Dyje Břeclav - Hodnocení

Zámecké nám.8,
BŘECLAV 690 02 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - YachtClub Dyje Břeclav

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 72
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení YachtClub Dyje Břeclav


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jiří B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z kempu jsme byli nadšení. Perfektní dostupnost k okolním turistickým atrakcím, krásné místo. Velice dobrá čistota, i přes množství lidí jsme nezažili znečištěné toalety. Už teď plánujeme návštěvu na příští rok.

Zdenek A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako vždy se nám tady moc líbilo.

Martin H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+ ideální poloha pro (cyklo)výlety na Pálavu
+ v blízkosti obec Pavlov (restaurace, archeopark, vinné sklepy..)
+ v areálu dopoledne funguje minimarket s potravinami
+ příjemný personál a rychlé odbavení na recepci
+ celkem pěkné prostředí kempu s přístavem a častými vodáckými akcemi
+ večer hraje pan správce na trubku:-)
- nelze rezervovat místo pro stan a auto (ve vytížených termínech nejistota ubytování, příp. budete nepohodlně parkovat mimo areál)
- ve vytížených termínech (např. při vodáckých akcích) kemp pojme několik tisíc lidí, avšak kapacita sociální zařízení tomu neodpovídá (fronty)
- kvalita sociálního zařízení je průměrná, ale jsou udržované a vše je doplňováno
- častá vyhrazená místa pro členy YachtClubu nebo soukromé plochy pro chatkaře, které nejsou zřetelně oddělené
- na webu kempu (ycdyje.cz) se kromě ceníku toho moc nedozvíte
- v přehradě se moc nevykoupáte (špinavá voda)
- pokrytí wifi rozhodně není v celém areálu

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
sylva

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme na 100% spokojení, příští rok jedeme zase

LadanGS

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný a klidný kemp s ochotným personálem. Pan správce, mi ve 20h při příjezdu daroval zástrčku na prodlužovací kabel, abychom se mohli připojit s karavanem na elektřinu. Navíc večer hraje na trubku. V okolí je plno turistických zajímavostí. Místo je vhodné zejména pro cyklisty. Jsou tu dvě bistra s občerstvením a malý obchůdek, kde je ráno čerstvé pečivo. Sociální zařízení je jednoduše zařízené, ale funkční a čisté. Při našich cestách autem, nebo na motorce se sem určitě někdy vrátíme.

Tonda G.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší kemp s velmi dobrým vybavením pro pobyt ve stanech a karavanech. Personál ochotný a vstřícný. Až neskutečně udržované sociální zařízení-úklid mnohokrát za den, nepřetržitě teplá voda, všeho dostatek, všechno funguje a nic není mimo provoz. Dostatečné množství přípojek, funguje vše co má spojitost s provozem karavanu. V okolí je velké množství možností na výlety. V noci přiměřený klid. Byli jsme mile překvapeni a velmi spokojeni. Jediné mínus - kdo hledá křišťálově čistou vodu na koupání v přehradě, musí jinam.

Tery2

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 28.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tak my můžem jen chválit.Super,menší,klidný kemp.Vždy si takové vybíráme,nemáme rádi mega kempy.A co nás velice překvapilo-sprchy bez žetonů!A stále čisté.Jen některé dámy asi zapomínaly ve sprše použité dětské pleny a tampony,ale naštestí to bylo jen dvakrát. Voda v nádrži sice po třech dnech kvetla-ale koupalište v Mikulově je také dobré.Mikulov,Lednice,Valtice vše blízko.Na kole i autem.V Pavlově doporučuji skvělou restauraci u Jurigů.Luxus.A v Pavlově sklípek pana Karla Smítka,moccc dobrý vínko ze sudu. Klasika. Prostě dobrý,klidný kemp pro rodiny s dětmi nebo lidi jako jsme my :-)

Franta Ř.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp docela v poho. Okolí pěkné, sociálky Ok.
Ale okolo případných vstupů do vody se válely mrtvé ryby, snad psí exkrementy. A ve vodě, takové, jakoby bordel chuhvalce. Nejspíše ze žumpy.
A otravní volně pobíhající psi.

Zdeněk A.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkné prostředí,čistota,klid, kousek do Pavlova a na Děvičky.

Karlovarák

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 8.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý počin byl, když jsem se rozhodnul pro tento kemp a z Pasohlávek, po nahlédnutí do přelidněného kempu, rychle odjel sem do Pavlova pod hrad Děvičky. Klid a pohoda, koupání, Pavlov pěšky kousek - doporučuji.

Petr N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 8.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čisté a moderní sociálky, teplá voda na mytí nádobí, výlevka na chemické WC i s hadicí na vymytí.
Krásné okolí s mnoha možnostmi výletů jak pěších, tak cyklistických.

Zdenek S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 25.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je naprosto v pohodě. Čisté a vyvoněné sociální zařízení a sprchy. Vždy, ale opravdu vždy dostatek toaletního papíru a papírových utěrek. Vždy teplá voda. Příjemná recepce a provozní doslova kamarátský typ. Rád poradí a pomůže, nikoho neodbydou jak na recepci, tak jinde. Chápu, že kemp je primárně předurčen surfařům a kejtařům, ale i kempující cyklisté si zde najdou dostatek místa aby nebyli vodomilci rušeni. V noci klid, všude pořádek. Naprosto vhodná základna pro rodiny s dětmi, cyklisty a milovníky vína. Rozhodně se sem ještě vrátíme. Jedna rodina jsme byli s karavanem a druhá v buňce. V buňkách čisto, možnost přitopení, pro někoho, kdo nechce na drahý hotel/penzion ideální volba. V miniobchodě ráno čerstvé koblihy, pečivo, ale upřímně, shop by si kemp zasloužil o málo lepší. Rozhodně doporučujeme.

Zdenek A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Při velkém množství návštěvníku je nedostatek teplé vody.
Jinak vše v nejlepším pořádku, služby apod. Velká pochvala za čistotu ve sprchách a na toaletách.

Petr M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je přímo uzpůsoben na kiting a windsurfing, takže se tam "obyčejný" tramp může cítit trochu nepatřičně. Kemp má nicméně kvalitní zázemí (zejména sociální zařízení jsou na vysoké úrovni) a nedá se mu prakticky nic vytknout!

Holík

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice klidný a pohodový kemp. Teplá voda k dispozici celý den. Velice čisté sociální zařízení, které by si ale zasloužilo renovaci.

Miloslav Ř.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kemp na úpatí Pálavy s pláží vhodné ke koupání, kitingu, windsurfingu, atd. V okolí je Lednicko-Valtický areál a spousta vinných sklípků. Kemp je vhodný pro všechny věkové kategorie, pro sport, relaxaci, turistiku a cokoliv si jen můžete vzpomenout.

a L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 14.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v nádherném prostředí přímo pod Dívčím hradem, s lodičkami evokujícími pobyt u moře. Sociální zázemí na špičkové úrovni - tady by se měli všichni kempaři co učit - čistota, stále k dispozici toaletní papír, mýdlo, papírové utěrky, stále teplá voda zdarma na mytí i sprchování. Čech zkrátka žasnul :).Pár základních věcí je možné koupit přímo v kempu, jinak jsou potraviny ve vesnici. To je možná trochu slabina. Kemp je přes noc uzavřen bránou, přes den závora u recepce, takže je vše pod kontrolou před nezvanými hosty.

Radka A.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 30.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem několikrát do roka,buď jen na 1 den v rámci sportu (serf),nebo s dětmi nebo s přáteli.Dobře udržovaný kemp,na české poměry luxusní sociálky (sice unimobuňka,ale stále udržované,sprchy jako doma s vlastní předsíňkou),stále teplá voda.Musí se ale dopředu pozjišťovat,zda-li nejsou v daném termínu závody lodí,jinak není šance se kochat pěkným prostředím a šlape se po hlavách závodníků :).U recepce je bufet-nebufet.Otevřeno halabala,obsluha příšerná se špinavým vybavením a obsluhu to ani nezajímá do čeho sedáte.Ale kemp na výbornou.Sice maličká boudička se zákl.potravinami,ale ve vesnici je malý market,kde koupíte cokoli.Velký výběr vinných sklípků.Výlet na Dívčí hrady je nádherný,cykloturistika báječná.Doporučuji.

Nadia N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

čisté sociální zařízení, sprchové kabiny zaručující soukromí, k dispozici fén

Roman A.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.4. - 1.5.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí pěkné, sociální zařízení čisté, dostatek teplé vody, ale nezvládnutý systém parkování karavanů - kdy se nedalo ani vyjet s automobilem, přívěsů a umístění stanů, po celou dobu rušení nočního klidu až do 2.00 hodin a personál to nezajímalo a nebyl ochoten cokoli řešit. V době návštěvy probíhaly závody a byla omezená celá pláž ( to se dá pochopit ). Škoda, ale asi příště budeme hledat jiné ubytování.

Michaela P.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 15.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme nocovala pouze jednu noc v obytn buňce. Se zázemím jsem byla velmi spokojena a personál byl také příjemný.

Zdeněk A.

Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkné prostředí i vybavení kempu.K tomu příjemný personál,takže super.

Pavlína F.

Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 21.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den,

tento kemp je dle mého názoru na vysoké úrovni a to zdaleka nejen prostředím, kde kemp leží, ale také jak je kemp neustále udržován v perfektním stavu ( např. pravidelné sečení trávy, sociální zařízení je neustále udržováno v čistotě, nikde nepřetékají z popelnic odpadky, vždy teče teplá voda atd. Byla jsem také velmi spokojena s personálem ( velmi ochotní zaměstnanci v recepci a taktéž správce).

Děkuji za příjemný pobyt.

S pozdravem P.F.

Bronislava D.

Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu se mi obzvláště líbilo, mohu všem doporučit.

David G.

Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Asi nejlepší kemp, který jsem kdy navštívil. Čisté a udržované sociální zařízení příjemný personál. Dostatečné zázemí jak pro výlety na kole, tak pro ubytování rodiny.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu YachtClub Dyje Břeclav, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu YachtClub Dyje Břeclav. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu YachtClub Dyje Břeclav.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist