Autokemp Apollo - Hodnocení

6.8 / 10 Chvályhodné
podle 35 recenzí (celkem 191)  

U Apollo 858,
BŘECLAV 691 44 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Apollo

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

68% Hodnocení 35
Celkem hodnocení 191
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Apollo


Storno

Hodnocení návštěvníků

renhol

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásný kemp,ale byli jsme tu jen jednu noc jako mezistanice cestování. Určitě se sem vrátíme na dýl. Jen slečna v kiosku velmi nestíhala, hodinové čekání na pivo v pondělí. Nechtěla bych vidět jak to vypadá o víkendu.Ale hned vedle je vinný sklípek :)

Pavel V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Slušný kemp na atraktivním místě za rozumnou cenu. Sociálky hodně za zenitem, ale teplá voda je k dispozici zdarma. Ve sprchách byla večer všude špína, snad kvůli štěrkové cestě, chtělo by to častější úklid. V kempu hledám spíše klid, ale koncerty jsem vydržel, končily
o půlnoci.

radimnm

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp,každý si najde vhodné místo.Dobrá restaurace,dobré ceny i chutné jídlo.O víkendu country a grilované speciality.Sprchy bez poplatku a teplá voda celý den.Jen by to chtělo nějakou tu investici do sociálního zařízení a zlepšit úklid!!!To docela kazí celkový dojem z kempu,jinak vše v pohodě i když bylo docela plno,el. přípojek dost,odpadky v koších po kempu pravidelně vyváženy,většinou byl i toaletní papír.Takže mohu doporučit a na sociálkách přivřít oči a dá se to přežít.Okolí nemá chybu na výlety.

Jana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

Hrůza a děs!!! Jeli jsme do kempu na doporučení známých.Je fakt,že jsme neměli zarezervovane ubytování, což se nám bohužel vymstilo.Chatka,kterou nám na recepci určili, byl plechový kontejner . Uvnitř bylo sice jakž takž čisto, ale zvenku se linul velmi silný zápach septiku!!!Ten zápach byl tak nesnesitelný, že se v něm nedalo spát. V 6 hodin ráno jsme nevyspalí prchali z kempu . Již nikdy více tento kemp!!!!

Luca

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme vybrali pro jeho polohu idealni k vyjizdkam na kole. Kemp ma dost vzrostlych stromu, takze prirozeneho stinu je dostatek. V dobe naseho pobytu jsme zastihli divadylko pro deti a dva vecery hrala kapela (country neobtizne a cimbalovka).
Socialky a docela znacna cast kempu zavanela odpadem. Socialky starsi-coz by nevadilo, ale prilis neuklizene a toaletni papir jsme nemeli nikdy-ani rano, ani pres den, ani vecer.
Kemp je u rusne silnice-takze noc s auty, vyjizdy z kemp hodne opatrne. Neprijemnost, ze v sobotu bylo vykradeno nekolik stanu (kolem 3-4rano). Restauraci jsme nezkouseli. Vybaveni dalsi-jen drez na myti nadobi, vic nic. Personal na recepci jsme bouzel zastihli nenalozeny.
Takze celkovy dojem z kempu spatny, uz jsem nepojedeme.

Katynka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný kemp, který však má ještě hodně co zlepšovat... Prostředí pěkné, poměrně hezký trávník. Areálem kempu protéká říčka, která vytváří ostrov na stanování. Sociální zařízení je starší, rozhodně by neuškodil důslednější úklid a také rekonstrukce. Na toaletách byl k dispozici toaletní papír v jakoukoliv denní dobu. Velkým pozitivem kempu jsou sprchy v ceně ubytování, tudíž žádná otrava s žetony. Sprchy jsou řešeny odděleně ženy/muži. Každá sprcha je částečně kryta mléčným sklem, které vytváří jakž-takž soukromí. V době naší návštěvy nebyl kemp zaplněn, takže ve sprchách nevznikaly fronty. Kuchyňka je tvořena pouze několika dřezy na umytí nádobí a pračkou, s vařičem či rychlovarnou konvicí zde nepočítejte. Hospodu jsme nezkoušeli, ale posezení vypadalo moc hezky. V areálu je k dispozici úschovna kol. Celkově byl kemp klidný, nikdo v noci nedělal kravál. V kombinaci s naprosto úžasnou polohou v blízkosti Lednicko-Valtického areálu je kemp skvělým výchozím bodem k vyjížďkách na kole. Kemp Apollo není dokonalý, ale pobyt zde jsme se užili a rádi se zde opět vrátíme.

mova

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 11.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ale jo, trochu retrokemp s parádním umístěním. Jídlo vesměs smažené, ale dělají i pizzu. Sociálky slabší. Pivo OK. Prostředí kempu působí sympaticky.

Anett

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp pěkný, akorát ceny a sociální zařízení trochu vázne.

Zuzana K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu již jezdím deset let a nemůžu si na nic stěžovat. Kemp je udržován v čistotě, příjemné atmosféře a není to tu nijak předražené. Sprchy zadarmo dávají kempu velké plus a jeho poloha je ideální na výlety na kole po okolí. Hned vedle kempu je rybník na koupání a nad ním se tyčí krásný Appolonův chrám. Do Lednice se dá z kempu jít klidně pěšky po krásné lázeňské kolonádě (která je nejkrásnější v noci) a jste tam ani ne za hodinku. Na kole jste tam tak za čtvrt hodinky. Autokemp Apollo vřele doporučuji.

Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je příjemný v krásném a dostupném prostředí a turistiky, super na vyjíždky na kola :-) určitě se sem ještě vrátíme, byli jsme spokojeni.

Žilíková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný a klidný kemp,až na tu hudbu večer v pátek i v sobotu,stačilo by jen jeden večer. Na wc plno pavučin a ve sprchách neustále zašlapaná podlaha.

Dix, C.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,
dne 4.7.2018 jsme vyjeli s partou přátel do Vašeho kempu.
Zpočátku se zdálo vše v pořádku, avšak další dny bylo vše jinak.
Kemp byl naprosto přelidněn!!! Za celých pět dní jsme nezastihli ve sprchách teplou vodu. Ráno na pečivo jsme ve frontách trávili cca hodinu. Před chatku nám postavili stan 0,5m před vchod. Zakopávali jsme o sňůry a ani jsme si nemohli sednout ven před chatku. Když jsme chtěli něco řešit, lidé ze stanu byli velice nepříjemní, a že prý jim bylo řečeno, že si mohou stan postavit kde chtějí.
Moc nás toto zklamalo!!!
Ovšem z okolí Lednice jsme byli nadšení.
Martina Dix, Chomutov

Natalie

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlava na hlavě, sociální zařízení katastrofa, studená voda ve sprchách, špína a žádné soukromí. Sprchu kryjí plastova dvířka průhledné barvy, za kterýma je žena videt, takže žádné soukromí nečekejte. Trávník neudržovaný a pro stanování dost tvrdé místo. Mezi stanama auta, která blikaji i o pulnoci.

Petr 7.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

bylo tu skvěle ..

Hanka

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.5. - 20.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde jen 2 dny, ale jsme naprosto nadseni.Byli jsme tu poprve, ale urcite ne naposledy.Prostredi krasne, chatka uvnitr nic moc.Ale vzhledem k tomu ze jsme v ni byli prakticky jen v noci tak nam to nevadilo.Socialni zarizeni vcelku ciste..Zabava super, vina vyborna.Hodila se nam moznost zahrat si tu plazovy volejbal.A moznost zakoupeni zakladnich potravin primo v kempu nam prisla take vhod.Proste hezky stravena sobota a nedele.Urcite doporucujeme :)

Milan

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.5. - 14.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tenhle kemp těží z naprosto úžasné polohy. Přijeli jsme sem z Pasohlávek kvůli klidu. S obytnými autem na kola. Využili jsme pouze sociálky, asi nejslabší místo kempu. Pro náročné to není, ale vše funguje. Určitě přijedeme zase.

Kristýna N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jelikož jsme byly v kempu v době svátků tak bylo celkem narváno. Večerní zábava byla fajn. Sociální zařízení už ,ale tak fajn nebylo tekla studená voda ve sprchách. Kuchyňka taky nic moc. Poblíž je úžasný chrám kde jde pozorovat západ slunce.

Petr 7.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V pohodě nám se tu osobně moc líbí jen lepší spojení na stezku k LEDNICI cesta na kole po hrázi s malými dětmi o strach. to samé když jdete pěšky udělat stezku až do kempu by bylo na zamyšlenou děkuji

Eva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má velmi nepraktický příjezd pro karavany, pokud se jede od Lednice.
V kempu hodně místa , na recepci velmi příjemní a ochotní.
V restauraci ochotní, nabídka dostatečná.
Sociálky slabší.

Jaromír Š.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme strávily celý týden a můžu říct že jsme byli opravdu spokojeni až na jedno, jeli jsme tu i hlavně kvůli tomu rybníků ať si záchytame ryby,ale nikdo nám neřekl že v rybníku nejsou žádné ryby. Dozvěděli jsme se to až od místních, že před lety tady bylo ryb trofejních kapru, sumcu, jeseterů... Povolenka se tu prodává za 200kc na 3dny ale nikdo vám neřekne ,,nekupujete si to nejsou tu žádné ryby,, to mi přijde ubohé. Kdyby tu byly ryby (klidně bych si i připlatil za kvalitní chytani). To je ta jedna výtka tohoto kempu. Jinak sociálky super, ten kdo tu napíše že sociálky hnus a další bláboly tak to není pravda ať si uvědomí že nejsou někde v 5* když užívají sociálky tolik lidí tak je to normalni. Chatka nádherná čistá, bez problemu. Všechno je po ruce nádherné výlety na kole tak i autem do okolí. Můžu doporučit. PS: ZARYBNĚTE RYBNÍK A BUDE TO PARÁDNÍ KEMP URČITE BYCH SE TU VRÁTIL KDYBYCH MOHL I PORÁDNĚ RYBAŘIT

Tereza

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v nádherném prostředí, klidném, plném zeleně. Místa k postavení stanu dostatek. Dobrá byla možnost nákupu pečiva a dalších potravin v bufetu.
Jediný problém jsme měli s vařením. Kemp píše na svých internetových stránkách, že se v kempu nachází také kuchyňka. V tomhle případě by ale asi bylo dobré také napsat, co se v té kuchyňce nachází. Protože místnost bez vařičů, rychlovarné konvice či dokonce zásuvky!!! podle nás není kuchyňka ani náhodou.
Takže pokud jedete autem, určitě si s sebou vemte vlastní vařič.

petra s.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme již po třetí a vždy spokojeni... :)

Veronika Š.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mně se v kempu líbilo, byl zde prostor, že jsme si i mohli vybrat, kde postavíme stan a v kempu byl klid. Nejlepší je jeho umístění, ani ne 2 km příjemnou procházkou od Lednice, mezi rybníky. Sociální zařízení starší, ale čisté, jedině, co mi vadilo byl hmyz, když se sprchujete a kolem lítá sršeň, není to nic příjemného.

Aleš K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám velmi líbilo, jeho poloha je naprosto úžasná jako výchozí k cyklistice po Valticko-Lednickém areálu. Ráno prodej pečiva, večer grilují, pátek+sobota County kapela. Sociální zařízení jsou standard, vůbec to není nejhorší, dokonce jsou jedny nové přímo u velkého zastřešeného posezení. Díky některým negativním recenzím jsem se bál ko kempu jet, ale dobře jsme udělali. Začil jsem mnohem horší kempy, tento beru jako slušný standard a velmi rádi se sem vrátíme.

M. T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý večer.
Takže asi takto..
Do tohoto kempu jezdíme s dětmi každý rok už asi 6 let s karavanem a vždy jsme spokojeni.
Někdo zde píše o horším koupání v blízkém rybníce. Organizuje ho příroda, tak to není vždy ideální, nicméně se zde koupeme každý rok a je to fajn. Na kopci pod Apollonovým chrámem se navíc krásně opaluje.
Co se týče dalšího vyžití- jednoznačně cyklistika po perfektních stezkách krásnou krajinou se spoustou možných zastávek. Také v areálu kempu je dostatek místa pro "lítání" a hraní si našich dětí. Upravené pískové volejbalové hřiště bylo letos také fajn.
Bufet hodnotím pozitivně. Je snad jasné, že obsloužit plný lokál není na pět minut. Ceny i výběr jsou přijatelné a co se týče obsluhy- nevidím problém- není to Hilton, že...
A teď sociálky. Je to jako s bufetem. Hodně lidí, hodně používání. No a jak zde někdo psal, je spousta lidí, kteří po sobě na WC neuklidí a nemůžeme chtít , aby tam paní uklízečka po každém 3. čuňátku vytírala. Netrefí se, nevyčistí, .. Během dne se však vždy na WC i v umývárně uklízelo. Teplou vodu jsme měli vždy.. Jasně, když se někdo jde mýt v jednu ráno.., může to být problém. My chodili mezi 21.-23. hodinou a problém nebyl.. Během dne po koupání v rybníce to bylo také v pohodě. Dokonce i závěsy byly všude. A to jsme letos byli v jiném tzv. vyhlášeném kempu a sprchy vypadali hůře a ještě byly za 20.- Kč o toaletách v odpoledních hodinách ani nemluvím. Zde v Apollu jsou sprchy stále zdarma.
Tak to je z našeho letošního a i z několika minulých dalších pobytech asi vše.
Celkové hodnotím Apollo jako prima kemp pro rodinu s dětmi, na rozdíl od jiných jinde doporučovaných kempů s hlavou na hlavě a hlučícími, nalitými výrostky.
Za rok sem určitě pojedeme znovu.
Děkujeme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Apollo, který hodnotilo 35 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Apollo. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Apollo.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist