Autokemp Apollo - Hodnocení

7.3 / 10 Velmi dobré
podle 22 recenzí (celkem 178)  

U Apollo 858,
BŘECLAV 691 44 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Apollo

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

73% Hodnocení 22
Celkem hodnocení 178
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Apollo


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petr 7.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

bylo tu skvěle ..

Hanka

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.5. - 20.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde jen 2 dny, ale jsme naprosto nadseni.Byli jsme tu poprve, ale urcite ne naposledy.Prostredi krasne, chatka uvnitr nic moc.Ale vzhledem k tomu ze jsme v ni byli prakticky jen v noci tak nam to nevadilo.Socialni zarizeni vcelku ciste..Zabava super, vina vyborna.Hodila se nam moznost zahrat si tu plazovy volejbal.A moznost zakoupeni zakladnich potravin primo v kempu nam prisla take vhod.Proste hezky stravena sobota a nedele.Urcite doporucujeme :)

Milan

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.5. - 14.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tenhle kemp těží z naprosto úžasné polohy. Přijeli jsme sem z Pasohlávek kvůli klidu. S obytnými autem na kola. Využili jsme pouze sociálky, asi nejslabší místo kempu. Pro náročné to není, ale vše funguje. Určitě přijedeme zase.

Kristýna N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jelikož jsme byly v kempu v době svátků tak bylo celkem narváno. Večerní zábava byla fajn. Sociální zařízení už ,ale tak fajn nebylo tekla studená voda ve sprchách. Kuchyňka taky nic moc. Poblíž je úžasný chrám kde jde pozorovat západ slunce.

Petr 7.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V pohodě nám se tu osobně moc líbí jen lepší spojení na stezku k LEDNICI cesta na kole po hrázi s malými dětmi o strach. to samé když jdete pěšky udělat stezku až do kempu by bylo na zamyšlenou děkuji

Eva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp má velmi nepraktický příjezd pro karavany, pokud se jede od Lednice.
V kempu hodně místa , na recepci velmi příjemní a ochotní.
V restauraci ochotní, nabídka dostatečná.
Sociálky slabší.

Jaromír Š.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme strávily celý týden a můžu říct že jsme byli opravdu spokojeni až na jedno, jeli jsme tu i hlavně kvůli tomu rybníků ať si záchytame ryby,ale nikdo nám neřekl že v rybníku nejsou žádné ryby. Dozvěděli jsme se to až od místních, že před lety tady bylo ryb trofejních kapru, sumcu, jeseterů... Povolenka se tu prodává za 200kc na 3dny ale nikdo vám neřekne ,,nekupujete si to nejsou tu žádné ryby,, to mi přijde ubohé. Kdyby tu byly ryby (klidně bych si i připlatil za kvalitní chytani). To je ta jedna výtka tohoto kempu. Jinak sociálky super, ten kdo tu napíše že sociálky hnus a další bláboly tak to není pravda ať si uvědomí že nejsou někde v 5* když užívají sociálky tolik lidí tak je to normalni. Chatka nádherná čistá, bez problemu. Všechno je po ruce nádherné výlety na kole tak i autem do okolí. Můžu doporučit. PS: ZARYBNĚTE RYBNÍK A BUDE TO PARÁDNÍ KEMP URČITE BYCH SE TU VRÁTIL KDYBYCH MOHL I PORÁDNĚ RYBAŘIT

Tereza

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v nádherném prostředí, klidném, plném zeleně. Místa k postavení stanu dostatek. Dobrá byla možnost nákupu pečiva a dalších potravin v bufetu.
Jediný problém jsme měli s vařením. Kemp píše na svých internetových stránkách, že se v kempu nachází také kuchyňka. V tomhle případě by ale asi bylo dobré také napsat, co se v té kuchyňce nachází. Protože místnost bez vařičů, rychlovarné konvice či dokonce zásuvky!!! podle nás není kuchyňka ani náhodou.
Takže pokud jedete autem, určitě si s sebou vemte vlastní vařič.

petra s.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme již po třetí a vždy spokojeni... :)

Veronika Š.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Mně se v kempu líbilo, byl zde prostor, že jsme si i mohli vybrat, kde postavíme stan a v kempu byl klid. Nejlepší je jeho umístění, ani ne 2 km příjemnou procházkou od Lednice, mezi rybníky. Sociální zařízení starší, ale čisté, jedině, co mi vadilo byl hmyz, když se sprchujete a kolem lítá sršeň, není to nic příjemného.

Aleš K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám velmi líbilo, jeho poloha je naprosto úžasná jako výchozí k cyklistice po Valticko-Lednickém areálu. Ráno prodej pečiva, večer grilují, pátek+sobota County kapela. Sociální zařízení jsou standard, vůbec to není nejhorší, dokonce jsou jedny nové přímo u velkého zastřešeného posezení. Díky některým negativním recenzím jsem se bál ko kempu jet, ale dobře jsme udělali. Začil jsem mnohem horší kempy, tento beru jako slušný standard a velmi rádi se sem vrátíme.

M. T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý večer.
Takže asi takto..
Do tohoto kempu jezdíme s dětmi každý rok už asi 6 let s karavanem a vždy jsme spokojeni.
Někdo zde píše o horším koupání v blízkém rybníce. Organizuje ho příroda, tak to není vždy ideální, nicméně se zde koupeme každý rok a je to fajn. Na kopci pod Apollonovým chrámem se navíc krásně opaluje.
Co se týče dalšího vyžití- jednoznačně cyklistika po perfektních stezkách krásnou krajinou se spoustou možných zastávek. Také v areálu kempu je dostatek místa pro "lítání" a hraní si našich dětí. Upravené pískové volejbalové hřiště bylo letos také fajn.
Bufet hodnotím pozitivně. Je snad jasné, že obsloužit plný lokál není na pět minut. Ceny i výběr jsou přijatelné a co se týče obsluhy- nevidím problém- není to Hilton, že...
A teď sociálky. Je to jako s bufetem. Hodně lidí, hodně používání. No a jak zde někdo psal, je spousta lidí, kteří po sobě na WC neuklidí a nemůžeme chtít , aby tam paní uklízečka po každém 3. čuňátku vytírala. Netrefí se, nevyčistí, .. Během dne se však vždy na WC i v umývárně uklízelo. Teplou vodu jsme měli vždy.. Jasně, když se někdo jde mýt v jednu ráno.., může to být problém. My chodili mezi 21.-23. hodinou a problém nebyl.. Během dne po koupání v rybníce to bylo také v pohodě. Dokonce i závěsy byly všude. A to jsme letos byli v jiném tzv. vyhlášeném kempu a sprchy vypadali hůře a ještě byly za 20.- Kč o toaletách v odpoledních hodinách ani nemluvím. Zde v Apollu jsou sprchy stále zdarma.
Tak to je z našeho letošního a i z několika minulých dalších pobytech asi vše.
Celkové hodnotím Apollo jako prima kemp pro rodinu s dětmi, na rozdíl od jiných jinde doporučovaných kempů s hlavou na hlavě a hlučícími, nalitými výrostky.
Za rok sem určitě pojedeme znovu.
Děkujeme.

Katka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jediné pozitivum skvělí sousedé v okolních stanech a blízkost na cyklovýlety do Lednicko-valtického areálu.Záchody a sprchy totální katastrofa,teplá voda žádná,zápach nehorázný,plíseň a špína všude.S dětmi bych to neriskla a tři dny stačily až kam.

Petr 7.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pojedeme sice až v srpnu ale už se moc těším navštívil jsem to tu už mockrát

Sarka S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Negativa:umyvarny priserne bez investic a poradneho uklidu,na teplou vodu jsme nemeli stesti ani jednou za 4dny,nektere sprchy nefungovaly,toaletni papir jen dopoledne,doporucovane grilovani nedostatecne-velke fronty,po hodine cekani se na vsechny cekajici nedostalo,hluk v noci.pozitiva:cerstve pecivo kazdy den,prijemne posezeni v restauraci,vystoupeni mistnich country kapel

Daniela K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme spokojeni.

Jana H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp spolehá evidentně na lukrativní polohu. Za rohem je jeden z nejžádanějších zámeckých areálů v ČR. Organizace v kempu - nulová ! Sociální zařízení - příšerné, o teplé vodě si zde nechte zdát !!! Ráno, večer se srpchujete jen ve studené ! Stálo by zato, kdyby tu někdo vytvořil zdravé konkurenční prostředí. Jednu noc jsme zde s rodinou přežili a přijed sem na týdení dovolenou - tak jsem dost nasraná ! Rozhodně nedoporučuji !!!

vladimír

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

abych nebyl zase jenom kritický tak musím přiznat že přibyly nějaké chatky ve slušné kvalitě.ALE:sociální zařízení ubohost,hospoda-bufet: zdá se mi, že se pohoršili(docela slabota) ,uklid:podstatně přitlačit.Mám z toho pocit,že se investuje pouze do toho co sype.celkový dojem :nelíbí.

Alena

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Průměrný kemp. Pro tak velké množství rozhodně nevyhovující sociální zařízení.Polovina sprch špatně fungovala, nevybavená kuchyňka, jen řada dřezů s teplou vodou a pračka. Neškodil by nějaký vařič nebo nádobí. Na toaletách chyběl v odpoledních hodinách toaletní papír. Pozitivně hodnotím dobře fungující občerstvení, včetně čerstvého pečiva každý den. Kemp se nachází v pěkném prostředí, ale stálo by za to trochu zainvestovat do sociálního zařízení. Určitě se zase někdy zastavíme

Jana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 12.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Mimo sezóny bol kemp poloprázdny, prostredie príjemné, lokalita v valtickolednickom areále skvelá. Mali sme len bicykle a stan, ziadne specialne sluzby ani kontakt s personalom okrem prihlasenia a odhlasenia sme nemali. Sociálne zariadenia uz pytaju rekonstrukciu, vsetko je stare, rozbite, ale ciste. Okrem wc a sprch je aj kuchynka kde je pracka a niekolko vylievok s teplou vodou. V areale su elektricke pripojky. Stanovali sme blizko hlavnej cesty, co bolo hlucne ale nemuseli sme sa zlozit zrovna tam. Nevyhodou bolo ze cez areal prechadzali pracovnici do drzustva co bolo situovane za kempom a vstup mali z kempu. V pondelok zacali so stavebnymi pracami priamo v kempe a chodili nam s furikmi a naradim okolo stanu. Kazdopadne pobyt hodnotim pozitivne.

K. V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den,

autokemp Apollo je pro mě srdeční záležitost, kdy jsme semhle jezdívali již s rodiči v mém útlém věku. Co se týče kempu, tak je to normální Jihomoravský kemp, který neurazí a nenadchne formou pětihvězdičkového hotelu. Co ale oceňuji je, že si tu vybere každý z cenových relací (levnější chatka odpovídá ceně, stejně tak, jako ta nejdražší, která může konkurovat pokoji v krásném penzionu).

Ubytování: Jako dítě jsme bývali s rodiči i ve stanu a v pořádku. Všude zásuvky. Od zralejšího věku jezdím již s rodinou do chatek a vždy chatka odpovídala ceně, za kterou jsme ji pořídili. Pokud jsme našli nedostatek a slušně požádali na recepci o nápravu, byla sjednána.

Sociální zařízení: Umývárka a spol stačí. Můžete se vysprchovat a i toalety nejsou nejhorší. Možná bych spíše zakázal lidi, kteří si po sobě neumí uklidit ani tou štětkou vedle hajzlu. Každopádně jste v kempu a ty toalety jsou v daném prostředí ok. Pokud potřebujete pozlacené prkénko, tak si zajeďte do Emirátů.

Zábava: V kempu se pravidelně koná ve velké společenské hale grilování ryb, jsou tam místní vystupující a někdy jsme dokonce chytili i promítání filmů na plátně pro děti.

Stravování: V kempu je bufet, kde Vám udělají tousty, smažená jídla, brambůrky, pivo, víno, BECHEROVKU, apod.. pokud jedete za kvalitnějším jídlem, tak v nedalekém okolí je v Lednici vyhlášená restaurace oceněná pořadem Ano, šéfe! nejvyššími možný hvězdami - stejně tak to byla jedna z nejlépe hodnocených restaurací v pořadu. Na druhou stranu je pak také do 10 minut autem Břeclav, kde se najíte kvalitně za všechny ceny, od lidovějších i těch dražších. Každopádně místní bufet stačí a je skvělý i na večerní posezení s přáteli nebo rodinou.

Poloha kempu: Tohle je na kempu to nejlepší a pokud jedete cestovat po jihu Moravy, určitě si vás kemp získá svojí polohou. Předloni jsme chytili špatné počasí, a tak jsme jezdívali například do nedalekého Aquaparku Pasohlávky nebo do Uherského Hradiště, což bylo 40 minut cesty. Pokud máte dobré počasí, tak cyklostezkami můžete zavítat na několik hradů a zámků, vše dostupné v poměrně krátké vzdálenosti. A samozřejmě není kemp ani daleko od výpadovky do Rakouska. To, kdyby se chtěl někdo podívat i k sousedům. Zároveň Lednická oblast je v poměrně suché oblasti, a tak jsme špatné a lijící počasí zažili za těch 10 návštěv opravdu jen jednou.

Služby: Přiznám se, že si vše zařizujeme sami a i kolo nebo sportovní aktivity si bereme sebou z domova. Ale uskladnění kol, apod., to vše fungovalo perfektně.

Letos jedeme před dovolenou k moři znovu, takže pokud se něco zhoršilo, nebo naopak zlepšilo, rád budu opět recenzovat. Zároveň nechápu recenze, že chatky jsou špatné. Pokud si zaplatíte nejlevnější chatku, tak logicky nebudete v ní mít komfort, jako v té třikrát dražší. Zároveň je velké plus, že v kempu se platí opravdu za chatky, co jsme jezdívali do kempu v Březolupech, tak jsme platili i za osoby a kvalita byla přitom stejná.

Petr 7.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super prostředí a kol

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
radovan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za mna a moju rodinu nikdy viac. Recenziu pisem v case, ked sme este ubytovani a ked uz vsetci konecne spia, nakolko sa az po druhej navsteve mestskej policie podarilo aspon utisit svadobcanov. Je skoro pol druhej rano. Z nase i vedlajsej chatky bolo pocut plac malych deti. O svadbe sme v case rezrvacie nic nevedeli a ani prirochde nas na nu neupozornili.

platba vopred sa mi tiez nepaci. Povolit v kempe svadbu je znakom nahrabania penazi za akukolvek cenu. Bez ohladu, ako to budu musiet znasat ozajstni navstevnici kempu.
Chatka c.9 relativne cista, no len na viditelnych miestach. Pod postelami prachu za pol storocia. Tepla voda ide len chvilu. Jedna skrina bez polic pre styri osoby je zalostne malo. Dvere na wc ( spolocne so sprch. kutom) su len z akejsi drevenej zaluzie, ziadne sukromie, a pokial nie ste naturisti , ci vyznavaci zapachov po pouziti toalety, budete s tym mat problem.

Personal neochotny. Ochota riesit hluk nebola. Vsak si to svadobcania zaplatili. Recepcny hlava v piesku, ze sa mam sam dohodnut so svadobcanmi. Veduca nepritomna.
Strava na urovni bufetu, ziadne seriozne varenie.

Kto pozna europsky standard, nebude pre neho tento komunisticky kemp zaujimavy. Opakujem, za mna a moju rodinu nikdy viac. Neodporucam ani znamym.

David A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hrůza, děs a běs. Neposekaná tráva, všude kopřivy a všudypřítomný smrad z toalet. Sociální zařízení nejde snad ani komentovat, prostě za mě už NIKDY!!!

Tomáš D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde ubytováni v chatce, okolí chatky bylo zarostlé kopřivami,neposekáno. Jídlo v bufetu nic moc, hodit obalovaný polotovar do friťáku umí každý a nedodělat k tomu přílohu je fakt děs. Obsluha v bufetu nebyla trovna košér, dva mladí kluci, co si myslí že mohou drbat kempující, aniž by si uvědomili, že je nikdo neslyší. Co se týče umýváren a toalet, řištijedny nově postavené , ty byly vcelku uklizené na ostatních byl nepořádek, chyběl toaletní papír na záchodcích, paní uklízečka asi zřejmě měla na práci něco jiného než svou práci. Špatně označený příjezd k chatkám, nemají mapu kempu. Volně pobíhajíci zvířata na dětském hřisti u bufetu, kočka která tam zrovna,,kadila,, do písku u skluzavky a nikdo to nebyl schopný uklidit i přes upozornění paní na recepci,bylo mi řečeno at to uklidím sám a neotravuji s takovými potížemi. Takže chování dotyčné paní a personálu bufetu je na pováženou. Takže asi tak. rozhodně nedoporučuji

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Apollo, který hodnotilo 22 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Apollo. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Apollo.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist