Camping Bozanov - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 1 recenze (celkem 26)  

Božanov 307,
BOŽANOV 549 74 | Mapa

Provozní období: 29.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camping Bozanov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 26
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Bozanov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Juraj S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborná lokalita. Perfektní majitelé. Všude se válejí hračky pro děti a je zde příjemná rodinná atmosféra. Kemp má vlastní bazén. Restauraci sice kemp nemá, ale dá se docela dobře najíst kilometr od kempu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Iveta Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento camp jsme navštívili s našimi dětmi v červnu 2017 a byli jsme mile překvapeni celkovým dojmem, kterým na nás camp působil. Jelikož máme dvě malé děti, uvítali jsme krásné prostředí, které pro ně nabízelo vyžití v podobě hřiště, trampolíny a dokonce i krásného a čistého bazénu. O celý camp majitelé výborně pečují a snaží se pro své zákazníky udělat naprosté maximum. Krásné, upravené trávníky, keře, stromky, kytičky a sociální budova nám vyloženě vyrazila dech. Sice o něco dražší pobyt, ale celková částka se rovnala konfortu, který tento camp poskytuje. Po pravdě jezdíme stanovat často a s takovým zázemím jsme se setkali poprvé. Určitě se sem rádi vrátíme a navštívíme další místa, která jsme během jednoho víkendu nestihli vidět. Pobyt v tomto campu můžeme vřele doporučit! Iveta a Mario, Pardubice

Jan

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.3. - 30.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl to úžasný zážitek.

Miroslav Č.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v v krásné lokalitě Broumovských skal. Ideální na turistiku. Kemp patří milé holandské rodině, která umí dobře česky. Vyhřívaný bazén. Pěkné a čisté toalety a sprchy. Prostorná místa na stan nebo karavan. Auto je třeba nechat na parkovišti.

Milada M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp se nám velice líbil.Je v krásném prostředí, majitelé se vzorně starají. Sociálky moderní, vždy čisté,žádné žetony do sprch. S výlety do okolí vám rádi poradí, zapůjčí mapky a informační letáky. Doporučujeme všem. Molinovi

Dana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v pěkném místě. Majitelé jsou velmi přátelští a milí. Kemp je dobře vybaven pro pobyt malých dětí. Večerní posezení v hospůdce bylo moc příjemné. Určitě se sem vrátíme.

Dana V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme po kempech již více jak 30 let, sedmým rokem s obytným autem a tak promyšlený a do detailů propracovaný kemp jsme viděli podruhé (ten první byl na Slovensku, v Goralské dolině). Velmi nás potěšil také přístup, ochota a srdečnost majitelů. Procestovali jsme velkou část Evropy, a tak si troufám říct, že už jsme schopni odbornějšího hodnocení. Viděli jsme již hodně " Kempů Roku ... -...." ( mimochodem u mnohých bych cenu neudělila ani ve snu), ale tento kemp by neměl dostat pouze ocenění Kemp Roku, ale minimálně Kemp Desetiletí !!!!

Monika

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem vše SUPER. Můžu všem doporučit

Strády

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, kemp mohu jen doporučit. Kemp v klidném a krásném prostředí, soc. zařízení nové a čisté, velice příjemný personál. Byli jsme moc spokojeni.

Jirka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp provozovaný rodinou, která ví, jak na to. Holanďani to prostě mají v krvi. Uspořádání kempu promyšlené, kempovací místa jasně oddělená, pro malé děti vybavení naprosto dostačující, myšlenka zastřešené velké herny nemá chybu, dokonale čisté sociálky. V noci klid a to i v sobotu, kdy je v provozu bar :-) Mimochodem Opat se pije fakt dobře :-) Během našeho pobytu bylo poměrně plno, přesto díky dobře vymyšlené struktuře a zázemí neměl člověk pocit, že by měl být ušlapán. Okolí nabízí spoustu možností pro výlety jak na české tak i polské straně. Majitelům-provozovatelům fandím, aby tuhle vysoko nastavenou laťku ještě dlouho udrželi. Díky!

Šárka M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedním slovem dokonalé! Je k neuvěření, jak krásný kemp může být. Majitelé jsou moc sympatičtí (zdravím Nataschu s manželem! :D ), člověk se u nich cítí spíše jako na návštěvě u přátel, než v klasickém kempu. Prostředí nádherné, spousta možností, kde postavit stan do stínu (ne klasická prázdná placka jako v ostatních kempech), perfektně čisté sociálky, vše v ceně, která není nijak dramatická, jak tu někdo zmiňoval. Klobouk dolů, co dokážou sami zvládnout, ostatní kempy by mohly jen tiše závidět. Vřele doporučuji, určitě se zase vrátíme. :)

cykloš58

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 14.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívil jsem už řadu kempů, ale tento je opravdu vyjímečný především přístupem majitelů. Dělají to, co je baví a podle toho to u nich v kempu vypadá. Jedním slovem - skvěle.
Doporučuji všem.

Jaromír

David P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čisto, klid, ochotný personál... Výborná pozice pro turistiku u nás i v Polsku.Teplá voda v ceně a k dispozici je neustále. Dodržování nočního klidu. A výborný točený opat... :-)

Lenka D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme nalezli vše, co jsme potřebovali. Majitelé jsou velmi milí Holanďané mluvící česky. Doporučili nám několik výletů, měli zájem na tom, aby se nám tam líbilo. Pro děti je k dispozici obrovská herna s ping-pongem, kulečníkem, šipkami apod. Naprosto uchvacující přístup majitelů kempu. Pro děti pořádali např. pečení palačinek, na ohni opékání marshmallows (obojí zdarma), turnaj v ping-pongu. Všude je čisto a klid. Na WC je k dispozici toaletní papír a mýdlo na ruce, voda ve sprchách je v ceně pobytu - nemusíte mít mince nebo žetony na puštění vody. Po všech stránkách perfektní. Cena vyšší, ale na tak vysoký standard pochopitelné.

David P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp provozovaný holandskými majiteli, v době našeho pobytu naprostou většinu hostů tvořili Holanďané. Kemp v nádherném prostředí (ovocný sad vedle opraveného sudetského statku), majitelé maximálně ochotní a vstřícní, sociálky uklízené několikrát denně, k dispozici spousta vyžití pro děti (bazén, trampolína, společenská místnost s ping-pongem, hřiště na fotbálek, pískoviště, houpačky, prolézačky...). V kempu byly prakticky pouze rodiny s dětmi (někdy i s prarodiči :) ), pohodová, přátelská, rodinná atmosféra, večer v 10 byl v kempu klid (a kdo chtěl pařit pařil u ohniště nebo ve společenské místnosti). Nejkrásnější kemp ze všech našich dovolených, rozhodně se sem vrátíme :)
Moc držím majitelům palce, aby dokázali udržet úroveň a vstřícnost! Děláte to dobře :)

Jan M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vskutku krásný kemp v zapadlé vesničce přímo pod Broumovskými stěnami na česko-polském pomezí provozuje holandská rodina. Tím je dáno i složení návštěvníků. Z toho plynou občas komické situace, kdy aktuální upozornění najdete jen ve vlámštině. Na druhou stranu to má nesporné výhody - třeba v noci je tu klid. (S majiteli se velmi dobře dohodnete česky.) Všude vládne naprostý pořádek a čistota. Sociálky zcela bezchybné. Kemp má omezenou kapacitu, takže kolem stanů nebo karavanů tu je dostatek místa, což je skvělé. K dispozici je dětské hřiště, malá trampolína i malý bazének. Dodělává se budova, kde bude tuším ping-pong. Jako základna pro výlety do skal výborné. Nerad ovšem pouze chválím, i když negativa se tu hledají jen velmi těžko. Jedním z nich je, že tu nemůžete mít u stanu auto. Bohužel sem také dorazil nešvar z okolí Adršpachu a to požadavek na zálohu. My jsme ji nakonec neplatili, ale podle mě je požadování zálohy jistou formou přezírání klienta. Jako tip vám můžu dát výstavu Play v Broumově (rok 2014) nebo koupaliště v Polici n/Metují. Suma sumárum, chce nechce, 5 hvězdiček prostě dát musím, stojí to zato.

Madla C.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvely klidny kemp, velmi vstricni majitele, ciste socialky, pristup na wifi, elektrina, taboreni pod stromy.

Helena K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je čistý,udržovaný,sprchy bez žetonů,každý má svoje soukromí,zasazeno v klidném prostředí bez okolních discoték.Chybí stánek s občerstvením,ale nedaleko je restaurace i obchody s potravinami.

Martina Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 21.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je velice pěkně, pravidelně udržovaný a klidný. Krásně čisté sociálky a plně vybavený. Majitele velice vstřícní.

Ondřej W.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 26.5.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po delší době jsme se přesvědčili, že i v ČR se dá stále ještě kempovat v klidu i s malými dětmi. Kemp se nachází v klidné vesničce v nádherné krajině hned vedle Broumovských stěn. K Adršpašským skálám je sice nutné dojet autem, ale po zkušenosti s kempem v Teplicích (hlasitá hudba z města až do rána) jsme litovali, že jsme se nepřesunuli do Božanova o den dříve. Majitelé kempu jsou velmi vstřícní. Sociální zařízení naprosto čisté, teplá voda v cenně kempu je samozřejmostí. Kemp doporučuji všem, kdo hledají klid a rádi tráví dovolenou aktivně. Určitě se sem ještě několikrát vrátíme, v okolí je stále co prozkoumávat...

jana M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 11.5.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

milí majitelé,všude pořádek,pěkná příroda,pro děti vyžití,možnost grylování,

Jan V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 11.5.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasné prostředí na konci světa v krásné přírodě. Stvořené pro turistiku toulky přírodou i pobyt s dětmi. Mladí majitelé s přístupem k hostům, který se dnes jen málo vidí. Vše v kempu nové a opečovávané. Prostě zážitek.

René M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 12.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi milí majitelé všude čisto, nové krásné soc. zařízení bez dalších poplatků za teplou vodu. Příjemné večerní posezení u táboráku, děti ocení oplocené hřiště, malý bazén a prolízačky, pěkné okolí, drobná vada v kempu se nevaří, ale nedaleko výborně vaří v Restauraci u Oldy.

Milan D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi milí majitelé a přátelský přístup k hostům:) Všude čisto, nové krásné soc.zařízení bez dalších poplatků za sprchy. Příjemné večerní sezení u táboráku, děti ocení pěkné hřiště, pěkné okolí:)

zdenek s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.5. - 26.5.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc Hezký klidný kemp doporučuji pro menší děti.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Bozanov, který hodnotil 1 uživatel. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Bozanov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camping Bozanov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist