Penziony | Hotely | Rekreační střediska | Rekreační ubytování | Lyžování | Restaurace | Marketing ubytování
EN | DE | NL | ES | FR | PL | CZ
   
Safari Kemp

Celkový dojem

92%
33 hodnoceni
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Celkový dojem
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • 1
  • / 3
  •  
uživatel
Pavlína Vojancová
rodina s malými dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 21.04.2014   |   Datum pobytu: 11.04.2014 - 13.04.2014
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
ZOO je velmi krásná. Ubytování v bungalovech překrásné, personál velmi ochotný. Jídlo také super. Co mě trošku mrzelo, že se zvířata zavírají v 17 hod. Sice jsme měli neomezený vstup, ale po 17 hod, již nepotkáte moc zvířat. Přesto mohu jen doporučit, určitě se vrátíme.
uživatel
danuna
rodina s malými dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 1.09.2013   |   Datum pobytu: 29.08.2013 - 1.09.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Super nápad vybudovat takový kemp v těsné blízkosti ZOO, líbilo se nám tam. Kemp je nový a my k němu nemáme sebemenší výhrady, personál milý a ochotný, sociálky prostorné a čisté, k dispozici pračka a sušička. Bazén s vířivkou a další sportovní aktivity jako půjčování kol, koloběžek, motokár, dále ping-pongové stoly, volejbalové hřiště, dětské hřiště - to vše je skvělým zázemím pro celé rodiny. Kemp je dobře osvětlen, jsou tam připravena sezení, grily, úžasná vyhlídka na výběh se zvířaty ze ZOO, všude pořádek a čisto. Noviny k dispozici na recepci, bufet. Budova recepce, sociálního zařízení i bungalovy jsou jak z prospektu na exotickou dovolenou. Palmy a rozkvetlé květiny jsou jen třešničkou na dortu, kemp je malý, ale najdete tam vše, co je potřeba. A možnost navštěvovat ZOO během celého pobytu je prostě skvělou myšlenkou.
uživatel  stanislav  hanzal
stanislav h.
rodima se staršími dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 30.08.2013   |   Datum pobytu: 28.08.2013 - 29.08.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
vše bylo super , na pokoji schází malá lednička na ochlazení nápojů
uživatel Rodina R.
Rodina R.
rodina s malými dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 30.08.2013   |   Datum pobytu: 28.08.2013 - 30.08.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Kemp nádherný, bazén čistý - jen by mohl být teplejší. Krásné prostředí, super atmosféra :-).
uživatel  Jan Rosol
Jan R.
dospělý pár | soukromá cesta
Vloženo: 29.08.2013   |   Datum pobytu: 29.08.2013 - 31.08.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Cena, ač se zdá vysoká, je odpovídající luxusu kempu. Všechno super, jsme dost nároční, ale toto je plně vyhovující ve všech směrech
uživatel  Marta Martínková
Marta M.
rodima se staršími dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 26.08.2013   |   Datum pobytu: 15.08.2013 - 16.08.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Vše super jak v campu tak v zoo safari,užasná noční prohlídka v zoo safari spoustu zvířátek.
uživatel
UFFO
rodima se staršími dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 26.08.2013   |   Datum pobytu: 22.08.2013 - 23.08.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Super zážitek pro děti.Krásný kemp,na chvilku si připadáte jak na exotické dovolené.Palmy,spousta kytiček,vedle vás žirafy,pštrosy....Bazén s vířivkou,dětské hřiště.Bufet ,kde mají ráno pečivo.Příjemné slečny na recepci...a k tomu ta nádherná zoo.Do zoo můžete i po jejím zavření.Určitě se vrátíme.
uživatel Miroslav Jánošík
Miroslav J.
skupina přátel | soukromá cesta
Vloženo: 26.08.2013   |   Datum pobytu: 23.08.2013 - 25.08.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Začnu pozitivně kemp nový pěkný, personál velmi přijemný, výhled na zvířata překrásný, koupání a výřivka super.

Ale, kemp prolezlý hlodavci, především část od hlavní cesty v pravo, stanová místa ne příliš rovná takže umístit stan celkem problém aby jste nespali hlavou nahoru či dolu. Další ne úplně ideální mi přijdou pouze 2 toalety pro muže, je to nárazovém,ale kapacitně asi nedostačující. Pro delší pobyt chybí Lednice s uzamykatelnými příhrádkami pro ubytované ve stanech.
V poslední řadě zmíním ceny. Ubytování ve stanech za přijatelné ceny opakem jsou bungalovy kde víkend odpovídá ceně pobytu v italském mobilním domě na týden.
Toto hodnocení píši po třech pobytech v tomto kempu.
O jeho objektivitě si udělejte svůj názor a určitě přijeďte, protože to bude pro vás i vaše děti krásný zážitek.
uživatel  Sabina Jarolímková
Sabina J.
rodina s malými dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 25.08.2013   |   Datum pobytu: 21.08.2013 - 25.08.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Nádherné a čisté prostředí, pro pobyt s dětmi naprosto dokonalé místo, dostatek vyžití pro děti i dospělé, usměvavý personál. Moc jsme si to užili a určitě rádi přijedeme znovu:-)
uživatel  Lucie Stryhalová
Lucie S.
rodina s malými dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 23.08.2013   |   Datum pobytu: 21.08.2013 - 23.08.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Velmi krásný kemp, vybaven pračkou i sušičkou osvětlen.
Čisté WC,sprchy s teplou vodou.Krásné hřiště, pro děti motokáry pro dospělé kola (na zapujčení).
Žirafy,zebry a pštrosy pár metru od stanu.
Doporučuji fakt super kemp, zábava pro děti jak v kempu tak i v zoo ve večerních hodinách.Vlastně po celou dobu pobytu, mužete chodit do zoo.Pokud pojedete na 2 noci máte vstup pro všechny do zoo zdarma.Tak neváhejte a VYRAŽTE na výlet pod stan.
uživatel  Radka
Radka
rodima se staršími dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 17.08.2013   |   Datum pobytu: 12.08.2013 - 15.08.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Líbilo se nám vše, jenom voda v bazéně by mohla být teplejší.
uživatel Hana Řezníčková
Hana Ř.
rodina s malými dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 9.08.2013   |   Datum pobytu: 31.07.2009 - 1.08.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Líbilo se nám tam naprosto vše, pouze nás trošku vyšplouchlo počasí, takže jsme nemohli do bazénu, ale i tak to bylo super.
uživatel  Kateřina Valdhauserová
Kateřina V.
rodina s malými dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 31.07.2013   |   Datum pobytu: 23.07.2013 - 30.07.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Dovolená s přítelem a rok a půl starým synáčkem, pod stanem a naprosto spokojení. Vyžití perfektní, bazén každý den čistý a upravený, místní personál velice ochotný a milý. Hygiena na vysoké úrovni, sociální zařízení čisté, akorát v dámských sprchách navečer bez šance na teplou vodu. Na druhou stranu dámy si za to mohou samy, protože se běžně sprchují i po ránu a během dne, takže boiler nemá šanci stíhat.
Kemp naprosto doporučujeme a příští rok ho 100% znovu navštívíme :-)
uživatel
Cahovi
rodina s malými dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 28.07.2013   |   Datum pobytu: 20.07.2013 - 27.07.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Jedním slovem perfektní!
Cena se může zdát na první pohled vyšší, ale je v ní zahrnuta i cena vstupného do ZOO, které můžete navštěvovat dle libosti, třeba každý den a to i po zavírací době.
Všechny budovy stylové alá Afrika, žirafy, zebry, pakoně klidně na dva metry od stanu.
Sociálky perfektně čisté, sprchy také (navíc kdykoli a zdarma), totéž i bazén a celý prostor kempu. Vybavení pračka+sušička Miele, zapůjčení grilu (zdarma), možnost zakoupení uhlí i dřeva.
Nevěřil bych, že zařízení na takové úrovni u nás vůbec existuje. Vše je krásné, nové, personál pořád v pohybu, tak, jak má být. Večer je klid, takže vhodné i pro rodinu s malými dětmi.
Pokud bych měl najít nějaké mínusy, tak to, že pro volňásky do ZOO musíte na hlavní pokladnu, přitom by je mohla vydávat recepce kempu.
uživatel  David Dohnal
David D.
rodina s malými dětmi | soukromá cesta
Vloženo: 24.07.2013   |   Datum pobytu: 6.07.2013 - 7.07.2013
Celkový dojem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Prostředí
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Personál
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Služby
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sport - zábava
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Sociální zařízení
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  • Ceny
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Velmi vstřícná obsluha kempu, hezké prostředí, sprchování v ceně ubytování, čistý bazén. Naprosto doporučuji všem.
User Login
registrovat Přihlašte pohodlně se pomocí svého účtu na Facebooku
Počet registrovaných uživatelů: 71201

Naposledy hodnoceno

10 %

Camping   BOROVA

Camping BOROVA

Kde: Svitavsko, Borová

Mara CAMPING / ATC Liptovský Trnovec

Mara CAMPING / ATC Liptovský Trnovec

Kde: Slovensko, Liptovský Trnovec

Autocamping Rozkoš

Autocamping Rozkoš

Kde: Kladské pomezí, Česká Skalice

Rekreační areál Kemp Dešná

Rekreační areál Kemp Dešná

Kde: Hostýnské vrchy, Slušovice

Místo, kde zemřel Laudon, ožije

Místo, kde zemřel Laudon, ožije | Ještě letos bude mít Nový Jičín novou turistickou atrakci v podobě expozice Generál Laudon. Stavební firma převzala prostory, ve kterých nebude od podzimu chybět interaktivní program, tento týden. více

Studentka na humanitární misi: Kdo se o vás v nemocnici zajímá, chce peníze

Studentka na humanitární misi: Kdo se o vás v nemocnici zajímá, chce peníze | Je sobota ráno a my vyjíždíme směr Ehmedli. To je část města, kde se nachází další pobočka naší hostící organizace a kde plánujeme strávit náš den. Dnes máme pomáhat s projektem Adopce na dálku. Z více

Ve Sloupsko-šošůvských jeskyních čekali na návštěvníky neandertálci

Ve Sloupsko-šošůvských jeskyních čekali na návštěvníky neandertálci | Parkoviště u Sloupsko-šošůvských jeskyní je na Bílou sobotu beznadějně plné. Krásného slunečného počasí si užívají nejen dospělí, ale také děti, kterých je tady jako máku. Především pro ně si totiž na tento víkend zaměstnanci Sloupsko-šošůvských jeskyní připravili speciální program. Ten návštěvníky jeskyní přenese o sto dvacet tisíc let zpátky do historie. K neandertálcům. více

 
Koncert Szidi Tobias & Band v Polici nad Metují

Koncert Szidi Tobias & Band v Polici nad Metují | Koncert slovenské herečky a zpěvačky Szidi Tobias si užijte 25. dubna v Polici nad Metují. více

Koncert Szidi Tobias & Band

Koncert Szidi Tobias & Band | Kolárovo divadlo v Polici nad Metují nabídne v dubnu koncert Szidi Tobias & Band. více

Den Země v Podorlické skanzenu Krňovice 2014

Den Země v Podorlické skanzenu Krňovice 2014 | Přijďte oslavit již tradiční svátek k oslavám Dne Země do Podorlického skanzenu Krňovice. více

Mezinárodní den památek a historických sídel 2014 - zámek Ratibořice

Mezinárodní den památek a historických sídel 2014 - zámek Ratibořice | V rámci Mezinárodní den památek a historických sídel můžete absolvovat exkurzi po areálu zámeckého parku Ratibořice s výkladem o jeho revitalizaci. více

Přednáška a tvoření na téma Jaro kolem nás

Přednáška a tvoření na téma Jaro kolem nás | Přednáška Jiřího Spíška a tvoření pro veřejnost v Muzeu papírových modelů Police nad Metují. více